Kontakt os her
Nyheder 26. oktober 2020

Lænestole af endnu højere kvalitet med nyt aktuatorsystem

LINAK overflødiggør et af de vanskelige elementer ved design af lænestole med indbygget elektrisk justering. Ved at fjerne kablerne i møblets bevægelige sammenføjninger reducerer vi risikoen for, at kablerne kommer i klemme. På den måde får designeren frie hænder i designet af stolen.

LINAK udarbejder løsninger til lænestole

Det er ikke en nem opgave at designe justerbare lænestole af høj kvalitet til kræsne forbrugere. Stolen skal naturligvis være behagelig at sidde i. Samtidig skal de elektriske aktuatorer, der bruges til justering af stolen, bidrage til komforten med jævn, behagelig indstilling af stolen - og helst lydsvagt.

Forbrugeren forventer, at stolen er nem at installere og intuitiv at bruge, og at den fungerer problemfrit i mange år. LINAK® opfylder alle kravene, og vi har netop gjort det nemmere at fremstille justerbare lænestole, der har alle fordelene.

Væk med de svage punkter

Klemte kabler er ofte årsagen, når en justerbar lænestol holder op med at fungere. Med den nye LINAK® aktuatorløsning til lænestole er problemet løst. Vi har optimeret systemet ved at anvende en teknologi, der gør det muligt at tage flere kabler og andre dele ud af ligningen. Vi har for eksempel gjort den eksterne kontrolboks overflødig. Ved at gøre det, hjælper vi dig med at reducere antallet af kundeklager og kvalitetsproblemer, der har med kablerne at gøre.

Aktuatorsystemer til lænestole
 

Konfigurer din aktuatorløsning selv

Moden og designtendenserne skifter jævnligt, og det kan betyde, at aktuatorsystemet skal tilpasses. Vi har gjort det nemt. I stedet for at kontakte LINAK® ved opdateringer kan du selv konfigurere en række af parametrene. Det gøres nemt og hurtigt, og på den måde bliver det langt nemmere for producenterne at bruge de dele, de allerede har på lager og køre med samme varekatalog i flere sæsoner.

Fuld frihed i designet - uden kompromis

Det nye LINAK system til lænestole består normalt af to eller flere lineære aktuatorer model LA10 og en brugervenlig betjening, der kan brandes med dit logo og dine farver.

LA10 benytter powerline-kommunikation, og det betyder, at du kan undvære den sædvanlige kontrolboks. Det sparer plads, og dine designere får en større frihed i designet uden at skulle gå på kompromis. Og sidst men ikke mindst - løsningen er plug & play og nem at tilslutte, og det er næsten umuligt at forbinde noget forkert.

LA10 aktuatoren er nem at integrere i dit designDet samlede system til lænestole er nemt at integrere i dit design. Der bliver færre kabler, fordi aktuatorerne forbindes serielt ved hjælp af Bluetooth®, den trådløse betjening og vores diskrete opladecenter.

Via links herunder kan du læse mere om detaljerne ved vores aktuatorløsninger til lænestole. Du er også velkommen til at kontakte os.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os