Nyheder 29. januar 2021

HC40 håndbetjeningen vinder prisen "PLUS X AWARD"

Ny smart måde at indstille din seng på. Attraktivt og avanceret design med høj brugskomfort og funktionalitet. HC40 FRAME™ Advanced og HC40 TWIST™ Advanced betjeningerne fra LINAK har vundet prisen PLUS X AWARD for de avancerede funktioner.

En pris til et innovativt produkt

Brug din elevationsseng eller dine komfortmøbler intelligent og ergonomisk korrekt med en HC40 håndbetjening.

HC40 leveres med en række specialfunktioner. Ud over at indstille sengen kan forbrugeren også gemme foretrukne indstillinger og styre massagefunktionen. Ved at ryste betjeningen, tænder man den indbyggede lommelygte.

Den ergonomiske form og det behagelige greb er også unikke egenskaber. Betjeningen ligger godt i hånden - og det er en egenskab, som forbrugerne vægter højt.

Vi har faktisk spurgt forbrugerne i udviklingsfasen, hvordan de kunne ønske, at betjeningen skulle se ud, og hvilke funktioner der er vigtige. Vi kiggede alle svarene igennem og tilbyder nu: Højkvalitetsløsninger i et rent design med høj brugervenlighed og nyttige funktioner. Resultatet var modellerne HC40 FRAME™ og TWIST™ Advanced - der står for design, ergonomi og funktion. Efterspurgt af og udviklet til forbrugerne - som en ekstra luksus til elevationssenge.

Pris for bedste innovative produkter

En international og uafhængig ekspertjury fra 25 brancher, 23 kompetente, strategiske partnere og over 600 deltagende internationale brands - Plus X Award-prisen er i dag en globalt anerkendt innovationpris inden for teknologi, sport og livsstil. Produkter, der har mindst én "Plus X"-faktor tildeles Plus X-mærket.

HC40 betjeningen vandt priser i hele fire kategorier:

  • Høj kvalitet
  • Design
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
 

 
HC40 FRAME Advanced 

HC40 FRAME™ Advanced

En multifunktionel, trådløs betjening til moderne elevationssenge, som kan tilpasses individuelle brugerpræferencer. Den kendes på det stilrene, skandinaviske design og det adaptive display.

Læs mere

 
 
HC40 TWIST Advanced

HC40 TWIST™ Advanced

En elegant, multifunktionel og trådløs betjening til moderne elevationssenge. Det avancerede design og displayet er resultatet af omfattende brugerundersøgelser.

Læs mere

 

Designet med dig i tankerne

Få alle oplysninger om HC40 serien samme sted.

Gå til hjemmesiden

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.