Kontakt os her
Nyheder 9. september 2022

Fødderne op, ryglænet tilbage – det er tid til endnu mere komfort

Den seneste tilføjelse til vores lænestolsprogram er en app. Brug den nye LINAK My Recliner™ App til at tilbyde dine kunder endnu flere muligheder for at justere lænestole med et LINAK system. Vælg at bruge LINAK versionen af appen, eller tilpas den til dine behov.

LINAK My Recliner appen åbner via telefonen, mens du sidder i stolen

Der findes apps til meget, og nu findes der også en app til justere lænestole med LINAK® systemer. My Recliner™ App er en gratis app, der kan hentes i både App Store og Google Play. I appen er der mulighed for at tage betaling for adgang til Premium-funktioner. Som producent eller brand kan du tilpasse appen, så den afspejler dine valgte funktioner og dit brand.

 

Et bredere udvalg til brugerne

LINAK My Recliner™ App har et intuitivt og brugervenligt interface, så håndbetjeningen kan være mindre kompleks. Brugerne kan også få adgang til ekstra funktioner i Premium-abonnementet for at forbedre den generelle oplevelse af komfortmøbler.

Bruger, der anvender My Recliner App
 

Når du tilbyder en app som supplement til den almindelige betjening, giver du kunderne mulighed for at justere deres lænestol med LINAK system, præcis som de ønsker.

 

Få mere komfort

Basisfunktionerne omfatter justering af ben-, ryg-, fod- og/eller nakkestøtte – afhængigt af antallet af aktuatorer og placeringen i din applikation. Det er også muligt at få én forindstillet favoritposition.

Appen giver desuden mulighed for adgang til Premium-funktionerne.

Premium-funktionerne omfatter:

  • fire favoritpositioner
  • batteristatus
  • automatisk kørsel
My Recliner App med adgang til Premium-funktioner.LINAK My Recliner™ App med adgang til Premium-funktioner
 

Brugerne kan gemme de positioner, de foretrækker, og de kan endda aktivere automatisk kørsel, så stolen automatisk kører til den pågældende favoritposition, når de trykker på knappen. Hvis man har en lænestol med batteri, er det også meget praktisk at kunne se batteristatus i appen. Derfor viser appen både, hvor meget batteri der er tilbage, og kommer med en advarsel, når stolen er ved at løbe tør for batteri. Brugerne vil føle sig trygge, når de ved, at de altid har et godt overblik over lænestolens batteriniveau.

 

Få din egen app

Du kan vælge at tilpasse My Recliner™ App, så den passer til dit brand. I din version vælger du farver, logo og links til din egen hjemmeside. Derudover kan du vælge at begrænse systemet. Formålet med dette er at sikre, at din kunde kun kan bruge din kundetilpassede app sammen med din stol.

Du kan vælge, hvilke funktioner du ønsker at gøre tilgængelige ved download, og hvilke du evt. ønsker at opkræve betaling for. På den måde kan du vælge, om du ønsker at generere omsætning med en Premium-funktion.

Sammenligning af LINAK My Recliner standard app og tilpassede versioner.

Læs alle de tekniske detaljer om appen, og læs mere om LINAK systemer til lænestole.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os