Kontakt os her
Teknologi & trend

Infografikker om stående arbejdsstillinger

Hos LINAK mener vi, at det er yderst vigtigt, at de stillesiddende rutiner brydes i løbet af dagen. Vores infografikker viser tydeligt, at det er vigtigt, at du bruger dit hæve-sænkebord i hverdagen.

Infografikker - teknologi og trends
#1 Få dig et hæve-/sænkebord
10 bevægelsestips
Vi har samlet 10 tips til, hvordan du kan integrere mere bevægelse i din arbejdsdag. Skriv dem bag øret og bliv klar til en mere aktiv hverdag på jobbet.
 
Bruger du dit bord aktivt?
Man kan sagtens have et hæve-sænkebord uden at bruge det. Tag testen og se, om du bruger dit bord tilstrækkeligt aktivt i løbet af arbejdsdagen.
 
Hvad ved du om ergonomi?
Ergonomisk indretning er en del af dagligdagen, og alligevel har mange af os svært ved at forklare, hvad det egentlig handler om. I vores materiale får du nogle gode tips om god ergonomi på kontorarbejdspladser.
 
Hvilke fordele giver det dig?
Mange medarbejdere har et hæve-sænkebord og bruger det aldrig. Her viser vi 3 trin til at få dig op af stolen.
 
Vidste du at:
Der sker mange positive ting i din krop, når du står op. Læs mere i vores fakta og tal, og bliv bedre til at huske at stå op i løbet af dagen.
 
Seks trin til en sundere livsstil
Stillesiddende arbejde er ikke sundt, men det kan vi lave om på. Her viser vi, hvordan du i 6 trin kan få mere bevægelse ind i arbejdsdagen.
 
Stå dig til et bedre helbred
Kender du fordelene ved at bryde de lange stillesiddende perioder? Læs med her, og hent inspiration til en mere aktiv arbejdsdag.6 gode tips fra LINAK til bedre ergonomi i arbejdsdagen play-icon

6 gode tips fra LINAK til bedre ergonomi i arbejdsdagen

Regelmæssig motion er ikke nok play-icon

Regelmæssig motion er ikke nok

Rejs dig op for din sundhed play-icon

Rejs dig op for din sundhed

Filer

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En investering, der giver mening for både arbejdsgiver og medarbejdere.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os