Kontakt os her
Teknologi & trend

Kick & Click™ - hurtig samling af kontorborde

LINAK har et koncept, der gør det muligt for dig at samle et hæve-/sænkebord på den halve tid. Konceptet hedder Kick & Click™ gør samlingen mulig uden værktøj eller skruer.

Kick & Click - teknologi og trends

Saml skrivebordet på den halve tid
Normalt bruges der 12 skruer til at montere de to søjler til et typisk hæve-sænkebord på toprammen. Med LINAK Kick & Click™ monteringsløsningen er der kun brug for de skruer, der bruges til montering af bordpladen. Resten af stellet samles med et blødt "kick" og et "click" – og bordet er klar!

Kick & Click™ systemet er enkelt og intuitivt at bruge. Der er symboler og vejledende piktogrammer på produktdelene, og det er tydeligt, hvor der skal "kickes" (eller nok nærmere trykkes). Når kliklyden høres, er delene samlet korrekt.

Spar tid og blive mere effektiv
Det bliver langt lettere at samle det nye skrivebord. Noget andet er den tid, du sparer, hvis du skal samle mange kontorborde. En af LINAKs kunder målte tidsforbruget og anslår, at det bliver næsten halveret:

"Jeg anslår, at vi sparer omkring 10-12 minutter pr. bord, vi samler, ” siger V. Brokop fra Franz Giesselmann GmbH i Tyskland.

10-12 minutter lyder måske ikke af meget, men hvis vi for eksempel tager en ordre på 150 kontorborde, sparer vi omkring 25 arbejdstimer. Og det er temmelig meget!


Mange søjler, komplet stelløsning og masser af kombinationsmuligheder
Uanset om du ønsker at designe et C-bord eller T-bord, er der utallige måder at gøre det på. LINAK Kick & Click™ tilbydes i tre versioner – hver med sine fordele. Uanset hvad du vælger, kan du inkludere dele og produkter bredt fra produktudvalget. Dette er også tilfældet, når du skal bruge en komplet stelløsning med både løftesøjler, fødder, kontrolboks og betjening.

LINAK lægger vægt på at udvikle ægte Plug & Play™-løsninger. Det inkluderer et Kick & Click tredje-bens kit til store kontorborde. De mange forskellige søjler i DESKLIFT (DL) serien giver talrige muligheder, så designere og producenter har helt frie hænder i designarbejdet.

Få glæde af et elegant design med skjulte kabler
Løftesøjler fra LINAK findes i mange forskellige størrelser, former og farver. Uanset hvad der passer til dit design, kan du være sikker på, at alle LINAK elementer matcher og at synlige ledninger ikke forstyrrer designet. Når bordet først er samlet, er det let at skjule alle ledninger i rammen - igen helt uden værktøj eller klips.

Smart, hurtigt, let, grønt og ganske enkelt omkostningseffektivt.

Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovativ metode til samling af kontorborde

LINAK Kick & Click - så let er det at montere et kontorbord play-icon

LINAK Kick & Click - så let er det at montere et kontorbord

Sådan skiller du et LINAK Kick & Click kontorbord ad play-icon

Kick & Click - så let skiller du skrivebordet ad

Filer

Desk Frame 1 brochure

Oplev LINAK konceptet ‘Desk Frame 1’ - en komplet stelløsning til højdejusterbare kontorborde - alt du behøver for at bygge dit hæve-/sænkebord. Løsningen består af tre elementer: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (indeholdende søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Fødder.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os