Teknologi & trend

Kick & Click™ til kontorborde

LINAK Kick & Click™ halverer den tid, det tager at samle et hæve-sænkebord – helt uden værktøj eller skruer.

Saml skrivebordet på den halve tid
Normalt bruges der 12 skruer til at montere de to søjler til et typisk hæve-sænkebord på toprammen. Med LINAK Kick & Click™ monteringsløsningen er der kun brug for de skruer, der bruges til montering af bordpladen. Resten af stellet samles med et blødt "kick" og et "click" – og bordet er klar!

Kick & Click™ systemet er enkelt og intuitivt at bruge. Der er symboler og vejledende piktogrammer på produktdelene, og det er tydeligt, hvor der skal "kickes" (eller nok nærmere trykkes). Når kliklyden høres, er delene samlet korrekt.

Spar tid og blive mere effektiv
Det bliver langt lettere at samle det nye skrivebord. Noget andet er den tid, du sparer, hvis du skal samle mange kontorborde. En af LINAKs kunder målte tidsforbruget og anslår, at det bliver næsten halveret:

"Jeg anslår, at vi sparer omkring 10-12 minutter pr. bord, vi samler, ” siger V. Brokop fra Franz Giesselmann GmbH i Tyskland.

10-12 minutter lyder måske ikke af meget, men hvis vi for eksempel tager en ordre på 150 kontorborde, sparer vi omkring 25 arbejdstimer. Og det er temmelig meget!


Tre udgaver, flere søjler og masser af kombinationsmuligheder
Uanset om du ønsker at designe et C-bord eller T-bord, er der utallige måder at gøre det på. LINAK Kick & Click™ tilbydes i tre versioner – hver med sine fordele.
  • Kick & Click Base – til borde designet med tilpassede skinner og individuel og fleksibel bordbredde. Foretrækkes, når stabiliteten ligger i bordpladen.
  • Kick & Click Fixed – til borde med fast bredde på 1,20 m. Ideel til borde, der bruges af flere medarbejdere og rotationsarbejdspladser.
  • Kick & Click Adjustable – teleskopdesign til bordbredder fra 1,40 m til 2,00 m. En god løsning, hvis I arbejder med forskellige designudgaver.
LINAK lægger vægt på at udvikle ægte Plug & Play™-løsninger. Det inkluderer et Kick & Click tredje-bens kit til store kontorborde. De mange forskellige søjler i DESKLIFT (DL) serien giver talrige muligheder, så designere og producenter har helt frie hænder i designarbejdet.

Intelligent design er også miljøvenligt design
Løsningen vejer kun lidt og er let at pakke, transporten bliver omkostningseffektiv, og alle materialer kan genbruges. Vælger man samtidig en LINAK PVC-fri søjleløsning og kontrolboks med indbygget ZERO™ Technology (nul strømforbrug ved standby), får man et særdeles miljøvenligt hæve-sænkebord.

Vi sørger for, at synlige ledninger ikke forstyrrer designet. Når bordet først er samlet, er det let at skjule alle ledninger i rammen - igen helt uden værktøj eller klips.

Smart, hurtigt, let, grønt og ganske enkelt omkostningseffektivt.

Kontakt din lokale LINAK afdeling eller forhandler, hvis du vil høre mere om løsningen.

Videoer

play-icon

Kick & Click - innovativ metode til samling af kontorborde

play-icon

LINAK Kick & Click - så let er det at montere et kontorbord

play-icon

Kick & Click - så let skiller du skrivebordet ad

Filer

Kick & Click brochure

Læs mere i brochuren om vores unikke Kick & Click koncept.

Fokus på skriveborde

Kontorborde med elektrisk justering passer til dynamiske arbejdspladser og fremtidens arbejdsformer.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.