Kontakt os her

Hvordan påvirker disse trends vores balance mellem arbejde og privatliv, muligheden for at være sund i løbet af arbejdsdagen, og hvilken indflydelse har det på indretningen af kontoret? I artiklerne nedenfor giver vi hos LINAK vores syn på sagen.

 
Kontormiljø

Hybrid – den nye standard for fremtidens kontorarbejdspladser?

Det såkaldte hybridkontor bliver mere almindeligt end nogensinde før. Et hybridkontor består af medarbejdere, der arbejder fysisk på kontoret, mens andre arbejder hjemmefra, hvilket giver mere frihed angående hvor og hvornår, man arbejder. Men hvad er fordelene og udfordringerne ved denne nye måde at arbejde på?

Læs mere

 
Kvinde på hjemmekontor

Er det muligt at finde den rette balance mellem arbejde og privatliv?

Med 24 timer i døgnet kan det nogle gange være en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed og skabe en god balance i livet. Især når grænserne mellem privat- og arbejdslivs flyder mere og mere sammen. Hvordan opnår man denne balance mellem arbejdsmæssig og personlig trivsel, og er det overhovedet muligt?

Læs mere

 
Medarbejdere, der går

Hvordan passer du på dit helbred i arbejdstiden?

Otte timer siddende på en stol foran en computer, fem dage om ugen kan godt tære på kroppen, uanset om du arbejder fysisk på kontoret eller hjemmefra. Hvordan sikrer du dig, at du lytter til din krops signaler? Og er der noget, du kan gøre proaktivt for at passe på dit helbred, selv om du har et stillesiddende job?

Læs mere

 
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os