Kontakt os her
Teknologi & trend

Skabt til bevægelse

Hæve-sænkeborde med elektriske aktuatorer fra LINAK sørger for, at du kan vælge den arbejdsstilling, der passer præcis til dig i løbet af dagen og ud fra den opgave, du skal løse. Bevægelse er en del af det gode liv.

Kontormiljøer er vidt forskelligt indrettet, men belastningen af den menneskelige krop ved kontorarbejde er stort set altid den samme. Vi er ikke skabt til at sidde fastlåst på en stol hele dagen. Som mange andre dyr er vores krop skabt til at bevæge sig. 

I dag er mange opgaver blevet automatiseret, vi sidder mere stille, og det kan være svært at få bevæget kroppen i det omfang, den egentlig har brug for. Mange af os sidder næsten ubevægeligt op til 15 timer i døgnet (bilen, arbejde, hjemme osv.).

Heldigvis har vi udviklet redskaber, der sikrer vores velbefindende og bevægelse i løbet af dagen. 

Hæve-sænkeborde med elektriske aktuatorer fra LINAK sørger for, at du kan vælge den arbejdsstilling, der passer præcis til dig i løbet af dagen og efter den opgave, du skal løse.

Tryk på knappen, og bevæg dig - bevægelse giver velvære. Og bevægelse kan sagtens integreres i arbejdsdagen.

Moving is Living play-icon

Moving is Living

Regelmæssig motion er ikke nok play-icon

Regelmæssig motion er ikke nok

Rejs dig op for din sundhed play-icon

Rejs dig op for din sundhed

Filer

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En investering, der giver mening for både arbejdsgiver og medarbejdere.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os