Kontakt os her
Trend series Micro apartments - Hong Kong

Sim-Plex – 30 m², Hong Kong

 
 

Endnu et sted, hvor det bliver mere og mere nødvendigt med mindre lejligheder, er Hong Kong. Her er der planer om at bygge flere boliger, der er til at betale. I 2027 skal der, ifølge planen, være bygget 280.000 flere almene boliger og ikke mindre end 180.000 flere private boliger. 

Hong Kong er kendt som et af de steder i verden, der har de højeste ejendomspriser, men er samtidig også et af de steder, hvor folk bor på færrest kvadratmeter. Det har motiveret flere designere til at være på forkant, og designe små lejligheder med forskellige rum, der indeholder multifunktionelle møbler.

Et eksempel er denne lejlighed på blot 30 kvadratmeter, som både fungerer som lejlighed og kunstgalleri for den kunstglade ejer. Lejligheden indeholder 4 sovepladser, hvoraf to er i et separat soveværelse, en stue med spiseplads, et køkken samt et badeværelse. Og ikke nok med det – der er også fundet plads til et klaver i den lille lejlighed.

Med blot få justerbare løsninger kunne denne lejlighed blive endnu mere fleksibel i sin indretning. Højdejusterbare armlæn på sofaen, vil kunne give ekstra afskærmning til arbejdspladsen på repoet. Skrivebordet i soveværelset vil kunne højdejusteres med en søjle, så det både kunne bruges som bord, sengebord, og stående arbejdsstation. Tv’et ville kunne køres ned i reolen for på den måde at efterlade mere plads og luft til kunstgenstande, når tv’et ikke er i brug. 

Læs mere om lejligheden på Sim-plex-design.com.

Trend series Micro apartments - Hong Kong

© Sim-Plex Design Studio. All rights reserved.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os