Kontakt os her
Trend series Micro apartments - New York

LifeEdited2 – 32 m², New York

 
 

Et eksempel på en small space lejlighed er denne på bare 32 m2 i New York bydelen Soho. LifeEdited2 er designet af tiny-living guruen Graham Hill, som har specialiseret sig i at indrette minimalistiske hjem med mange forskellige funktioner.

2 m2 lyder jo ikke af meget, men alligevel har Graham Hill fået indrettet en lejlighed med plads til 10 spisende gæster, 4 sengepladser, masser af opbevaringsplads samt separat køkken og bad.

Lejligheden har et rum, der både kan fungere som soveværelse, opholdsstue og spisestue. Her kan den højdejusterbare sofa manuelt justeres, så den kan blive til et stort spisebord. Sengen gemmer sig i væggen bag sofaen, og kan tages ned, når det er tid til at sove. Derudover kan hjemmekontoret også bruges både som bar og som gæsteværelse med 2 sovepladser, hvor dele af sofaen fra stuen tages i brug.

Med elektrisk justering af møbler i denne lejlighed, ville sengen kunne slås op med et tryk på en knap, så man ikke belaster ryggen. Desuden ville sofaen/spisebordet kunne justeres i højden med et LINAK system, så det også kunne bruges som stående arbejdsbord. Der er således flere muligheder for at gøre den lille lejlighed i New York endnu smartere.

Læs mere om lejligheden på LifeEdited.com.

Trend series Micro apartments - New York

© 2018 LifeEdited. All rights reserved.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os