Kontakt os her
System

Advanced aktuatorsystemer til elevationssenge

Advanced aktuatorsystemet er designet til sengesystemer med justerbar hovedende og fodende samt andre funktioner, vi kender fra standardsystemerne, men som samtidig er udstyret med supplerende funktioner såsom foretrukken indstilling, massage og ekstra indstillingsmuligheder.

Avancerede aktuatorsystemer til komfortmøbler: Avanceret LINAK TWINDRIVE dobbeltaktuator, avanceret håndbetjening og app.

Advanced aktuatorsystemerne - dobbelt eller single - er udviklet til sengedesigns, hvor der ønskes flere aktuatorer eller mere tilbehør. Ud over det lave støjniveau og pladsbesparende indbygningsmål, der frigør plads under sengen, har aktuatorsystemerne også ekstra integrerede funktioner som f.eks. hukommelsesfunktion, der gemmer de foretrukne indstillinger, integreret Under Bed Light og mulighed for at tilføje ekstra justeringsmuligheder eller massagemotor.

Systemerne er meget lette at integrere - typisk i en elevationsseng - uden at gå på kompromis med designet.

Forskellige systemer til forskellige løsninger
Med Advanced udgaverne af de innovative LINAK TWINDRIVE® dobbeltaktuatorer og det kompakte og kraftige LA18 IC Advanced single aktuatorsystem har du mange forskellige systemmodeller at vælge imellem. Det er sengens generelle design, der afgør, hvilken model der er den rette til din applikation.

TD4 Advanced er den ideelle løsning til senge med lamelbund og justerbar hovedende og fodende.

TD5 Advanced er den ideelle løsning til boxmadrasser med justerbar hovedende og fodende, da løftekapaciteten går op til 7.000 N.

LA18 IC Advanced single aktuatorsættet er egnet til alle typer senge designet specielt til single aktuator, da en LA18 IC aktuator løfter op til 6.000 N i tryk. IC teknologien betyder færre kabler og monteringsdele sammenlignet med andre single aktuatorsystemer. Den understøtter justerbar hovedende og fodende med mulighed for at tilføje ekstra indstillingsmuligheder såsom fod- eller nakkestøtte. Det er også muligt at gemme foretrukne indstillinger og tilføje en massagefunktion direkte.

 
Bag kulisserne Produktion af LINAK® dual aktuatorer i Slovakiet play-icon

Bag kulisserne Produktion af LINAK® dobbeltaktuatorer i Slovakiet

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge

LINAK håndbetjening HC40 FRAME til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ til elevationssenge

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Digital styring af elevationssenge - indstil sengen via mobilen

Brug en app som en ny og anderledes trådløs håndbetjening. Læs mere i brochuren om, hvad LINAK Bed Control App kan bruges til. Du kan også læse mere om, hvordan Bed Control App kan tilpasses til dit brand, og hvordan LINAK Software Development Kit kan bruges til at skræddersy appen til dine ønsker.

HC40 FRAME™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". HC40 FRAME™ er designet med en metallic ramme, som adskiller modellen fra HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". Med sit unikke snoede design er HC40 TWIST™ anderledes end de andre HC40 FRAME™ modeller

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os