Kontakt os her
Teknologi & trend

Dyb dvaletilstand: Optimering af batteriet til opbevaring og transport

Batteriboksen BA002 til aktuatorsystemer til lænestole har en indbygget funktion, som vi kalder dyb dvaletilstand. Denne funktion gør det muligt for os at sætte batteriet i dvaletilstand, så det kan transporteres og opbevares i længere tid uden at blive afladt.

Batteriboks BA002 kommer i en boks til transport, når den er i dyb dvaletilstand

Batteriers fordele – og en typiske udfordring

Lænestole med batterier giver dig mulighed for at placere lænestolen, hvor du ønsker det – uden at skulle bekymre dig om kabler på gulvet eller stikkontakter i nærheden. Den største udfordring ved traditionelle batterier er dog, at de kan aflade sig selv under opbevaring, i butikkerne eller i hjemmet hos brugerne. Derfor har vi set på, hvordan vi kan løse problemet med, at batteriet aflades forholdsvis hurtigt efter, det har forladt fabrikken. Det var her, den dybe dvaletilstand kom ind i billedet.

 

Hvad er dyb dvaletilstand?

Dyb dvaletilstand er en tilstand, som batteriet går i efter et vist tidsrum med inaktivitet. Det gør det for at spare strøm og for at sikre, at det holder strømmen i lang tid, efter det har forladt vores fabrik. Når batteriet ikke er tilsluttet et system, tager det 65 minutter, før det går i dyb dvaletilstand.

 

Men hvis batteriet er tilsluttet et system, kræver det ca. 40 dages inaktivitet, før det går i dyb dvaletilstand. Det forhindrer, at BA002 batteriet har tabt opladningen helt, når det forlader fabrikken, mens det monteres i møbler eller efter længere tids opbevaring.

Fordele for hele værdikæden

Fordelene ved noget så simpelt som dyb dvaletilstand er store. Det gavner alle i værdikæden. Dyb dvaletilstand gør det ikke kun overflødigt regelmæssigt at genoplade batterier eller stole på lager. Det betyder også, at man kan bruge dem direkte efter opbevaring, montering eller transport.

For detailbutikker betyder denne løsning, at de undgår at sælge et apparat med et afladet batteri til kunden. Problemfri opladning og brug af stolen vil forbedre varemærkeomdømmet og i sidste ende kundetilfredsheden.

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Aktuatorsystemer til lænestole

Læs mere om vores pålidelige aktuatorsystemer til justerbare lænestole med trådløs betjening. Vi har lavet en undersøgelse for at sikre, at systemet tilgodeser hele værdikæden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os