Kontakt os her
Teknologi & trend

Fordelene ved en app til justerbare lænestole

Brug My Recliner appen til at justere lænestolen, og få flere tilgængelige funktioner i et brugervenligt interface.

My Recliner Appen i hånd med premium funktioner åbnet

Vores app til lænestole har mange fordele, lige fra favoritpositioner til indstilling af betaling via appen for visse funktioner, samt batteristatus og -advarsler. For ikke at nævne den nemme tilpasning til dit brand.

 

En bred brugerflade med mange muligheder

Vi ser store muligheder i at bruge en app som den praktiske lommehåndbetjening. For de fleste er smartphonen blevet en uundværlig del af hverdagen. Mange af os har den med næsten overalt. Det er også grunden til, at en app er blevet en utrolig praktisk måde at indstille komfortmøbler på.

Det siger sig selv, at en håndbetjening til en lænestol skal være enkel og nem at bruge. Men vi har også fundet ud af, at kunderne kræver enkelhed, samtidig med at de har flere praktiske funktioner lige ved hånden. Denne dobbelthed betyder, at den større brugerflade i en app kan slå to fluer med ét smæk – nemlig enkelhed og brugervenlighed. I vores app præsenterer vi flere funktioner, mens den fortsat er en enkel og håndterbar styreenhed.

 

Introducer premium funktioner

Det giver ganske enkelt mening at sikre, at både kunden og producenten får gavn af muligheden for at justere lænestolen. I LINAK® My Recliner™ appen introducerer vi avancerede funktioner såsom batteristatus. Det er også muligt at gemme og navngive egne favoritpositioner. På en håndbetjening eller et kontrolpanel ville disse ekstra funktioner betyde ekstra knapper, men i en app kan de nemt integreres.

Hvordan kan en app justere møbler?

For at forbinde appen med systemet, benytter vi Bluetooth® integration til at oprette trådløs forbindelse fra aktuatorerne til både håndbetjeningen og appen.

 

Med andre ord giver en app et godt overblik over funktioner på en platform, som du sikkert allerede har med dig overalt – nemlig din mobiltelefon. Den er praktisk og smart og ganske enkelt meningsfuld.

 

Hvad giver appen, som ikke fås med en almindelig håndbetjening?

 
 

Egenskaber

Almindelig håndbetjening

App


Op/ned med ryglæn og benstøtte

X

X


Gemme favoritpositioner

X


Synlig batteristatus

X


Generere omsætning med ekstra betaling

X


Home-knap (valgfri)

X

X


Mulighed for tilpasning

X

X


 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Video: My Recliner-appen justerer en elektrisk justerbar lænestol med et LINAK aktuatorsystem. play-icon

Tilføj LINAK My Recliner App til dit udvalg af lænestole

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Aktuatorsystemer til lænestole

Læs mere om vores pålidelige aktuatorsystemer til justerbare lænestole med trådløs betjening. Vi har lavet en undersøgelse for at sikre, at systemet tilgodeser hele værdikæden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os