Kontakt os her
Teknologi & trend

Tilpasning - synliggør dit brand over for brugeren

Mere end nogensinde er det nødvendigt at skille sig ud og tilbyde noget unikt. Kundetilpasning af produkter og løsninger er på ingen måde noget nyt hos LINAK®. Med den nye HC40 håndbetjening kan producenterne for eksempel springe direkte ind i fremtiden og sørge for, at brugerne bogstaveligt talt har deres brand og logo lige ved hånden.

HC40 kan tilpasses, så du har mulighed for at eksponere dit eget brand

Hos LINAK ved vi, at det er vigtigt for sengeproducenterne at tilbyde kunderne produkter, der på unik vis afspejler producentens brand. Derfor har vi gjort det nemt at synliggøre producentens brand over for kunden. 

LINAK® HC40 håndbetjeningen er som udgangspunkt et unikt produkt, og vi har suppleret det med en række tilpasningsmuligheder, så du kan forsyne din udgave med dit eget brand og visuelle udtryk. Slutbrugerne kigger nok sjældent under sengen for at sikre sig, at der sidder et LINAK system af topkvalitet, men vi ved, at de ser håndbetjeningen! Derfor er det også på håndbetjeningen, at du skal gøre dit brand synligt!  

I den daglige brug af sengen forbinder de den høje komfort med det brand, du præsenterer dem for! 

Eksponer dit brand der, hvor det er synligt 
Som de fleste andre håndbetjeninger fra LINAK kan HC40 vise din virksomheds brand - logo eller navn - på batteridækslet eller i displayet - eller begge steder. Både batteridæksel og bagside kan også laves i en anden farve, der passer til din virksomheds visuelle identitet. Det er også muligt at tilføje et unikt mønster - striber eller prikker - der hører til et specifikt brand. Det er synlig branding! 

Kort sagt kan du: 

  • Tilføje logo og/eller brandnavn
  • Vælge farve og mønster på batteridæksel og bagside 

Indsætte din egen tekst på displayet
HC40 serien er nogle af de første håndbetjeninger fra LINAK® med farvedisplay, og Advanced modellen af HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ byder på flere nye muligheder for tilpasning. Nu handler det ikke længere kun om at gøre brandet synligt udvendigt - også softwaren kan hjælpe til at præsentere dit brand. På skærmen på HC40 kan du indsætte dit foretrukne logo i farver, så du synliggør dit brand fra det øjeblik, brugeren tager håndbetjeningen i brug.

Personlige beskeder til brugeren
Endnu en mulighed med Advanced modellen af HC40 er at lægge beskedtekster ind og programmere, hvor ofte de skal vises til brugeren. Det kan være "Godmorgen, Peter" eller "Hav en god dag, Julie!", der vises på håndbetjeningens skærm. Det er eksempler på standardtekster efterfulgt af et navn. Beskeden kunne også ændres til sloganet for din aktuelle kampagne eller for et bestemt sengebrand. Dit brand bliver direkte synligt for brugeren og giver en unik og personlig oplevelse, når man bruger håndbetjeningen.


 

HC40

Skiller sig ud i butikken!
Forestil dig effekten, når forhandleren præsenterer HC40 for en kunde. Kunden tager den op, og får en hilsen på skærmen: Hav en god dag, Peter! Kunden får en oplevelse af et komplet produkt, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Før kundemødet skal sælgeren blot gendanne fabriksindstillinger på HC40 og indtaste kundens navn. Vi har sørget for, at det er nemt at gendanne fabriksindstillinger. Sælgeren nulstiller håndbetjeningen med få klik og er klar til næste kunde.

Hvis du vil vide mere om HC40, finder du yderligere oplysninger på siden "HC40 – Designet med dig i tankerne", og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

LINAK håndbetjening HC40 FRAME til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ til elevationssenge

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge

HC40 Advanced - betjening og navigation play-icon

HC40 Advanced: Brugsvejledning

HC40 Udskiftning af batterier play-icon

Sådan skifter du batterierne i LINAK HC40 FRAME™ håndbetjening

HC40 Gendan fabriksindtillinger play-icon

HC40 Advanced: Sådan gendanner du fabriksindstillinger på håndbetjeningen

HC40 Kom godt i gang play-icon

HC40 Advanced: Kom godt i gang

HC40 Sådan gemmer du dine foretrukne indstillinger play-icon

HC40 Sådan gemmer du dine foretrukne indstillinger

HC40 Sådan gemmer du genveje på displayet play-icon

HC40 Advanced: Sådan gemmer du genveje

Filer

HC40 FRAME™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". HC40 FRAME™ er designet med en metallic ramme, som adskiller modellen fra HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". Med sit unikke snoede design er HC40 TWIST™ anderledes end de andre HC40 FRAME™ modeller

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os