Teknologi & trend

Kampagnesæt til arbejdsstationer

Vores kraftige løftesøjler fås i fordelagtige kampagnesæt i både single, 2-, 3- og 4-parallelle systemer. Se dem herunder.

 

Opnå en bedre ergonomi for medarbejderne med højdejusterbare arbejdsstationer. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og det er vigtigt at tænke ergonomi ind, for at undgå skader og smerter.

Hent vores guide til indretningen af en ergonomisk arbejdsstation.

Vi har sammensat nogle særdeles fordelagtige komplette kampagnesæt på tre af vores kraftfulde løftesøjler. Alle kan fås i systemer med single, 2-, 3- og 4-parallele søjler. Jo flere søjler, jo mere vægt kan systemet løfte.

Vælg den rigtige søjle til dine behov

BL1

BL1

BL1 søjlen er et godt valg, hvis du har brug for en lille kompakt søjle med lav indbygningshøjde (350 mm) og IPX6. Se kampagnesæt.

 
LC3

LC3

LC3 søjlen i den 3-delte version er ideel, når du har brug for en stor lasteevne. Søjlen er meget støjsvag, har et højt bøjningsmoment og er IPX6 klassificeret. Se kampagnesæt.

 
DL2

DL2

DL2 søjlen fås i fire forskellige styrker. DL2 er et godt og omkostningseffektivt valg, når kravene til løftekraft, indbygningshøjde og IP grad ikke er for store, men man samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Se kampagnesæt.

 

Kunne du tænke dig at høre mere om muligheder og priser, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.