Nyheder 31. maj 2016

6 tips til en ergonomisk bedre arbejdsdag

Sidder du ned og arbejder det meste af din arbejdsdag? Hvis ja, skulle du tage et kig på denne korte animation og lære mere om ergonomi og se, hvor nemt du kan komme til at arbejde mere ergonomisk korrekt.

Vi kender det alle sammen. Mange af os sidder for meget ned, når vi er på arbejde. Der er dog mange måder, hvorpå denne stillesiddende adfærd kan reduceres. En af disse måder er at have et højdejusterbart bord og bruge det. 

Ergonomi er nært beslægtet til stillesiddende adfærd. Vi giver dig 6 tips, som er nemme at implementere, så du kan komme i gang med at arbejde mere ergonomisk korrekt. Dette vil forhåbentlig bringe mere bevægelse ind i din hverdag

Se vores animation, der fortæller, hvorfor du bør vælge en ergonomisk tilgang til din arbejdsdag. 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.