Kontakt os her
Nyheder 14. november 2016

Derfor skal du tænke ergonomi ind i din produktionslinje

Forbedret ergonomi hjælper med at mindske muskeltræthed samt led- og knoglelidelser

Why you should think ergonomics into your production line

Selvom et stigende antal af robotter og maskiner i produktionslinjen har hjulpet med de lidt mere udfordrende opgaver, er mennesker stadig en absolut nødvendig ressource i en produktion. Derfor er det også nødvendigt at tænke ergonomi ind i produktionen, da en dårlig ergonomi rent faktisk kan medføre omkostninger for virksomheden. 

I følge det amerikanske arbejdsministerium, koster ergonomi-relaterede arbejdsskader 15-20 milliarder dollars hvert år. Alene i 2013 medførte denne slags skader et sygefravær på 380.600 dage, hvilket er en tredjedel af det totale sygefravær. 

I UK har nylig forskning udført af Sundheds- og sikkerhedsministeriet vist, at muskel- og skeletlidelser påvirker en million mennesker hvert år som et direkte resultat af dårligt designede arbejdsstationer.

Think ergonomics into your production line

Set i dette lys, er det ikke overraskende, at forskning i ergonomi bliver mere og mere vigtig. Ergonomisk design kan øge motivationen og tilfredsheden, og i sidste ende resultere i bedre præstationer og en højere produktivitet.

Vi kan tilbyde en række af løftesøjler, aktuatorer, kontrolbokse samt betjeninger - alle bygget til at justere applikationer, som kan findes i en typisk produktionslinje. Derved kan applikationerne tilpasses den enkelte medarbejder og dermed forbedre ergonomien. Resultatet er bedre ergonomi, færre led- og knoglelidelser. samt færre sygedage, hvilket vil komme både virksomhed og medarbejder til gavn. 

Læs mere om ergonomi i produktionen.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os