Kontakt os her
Teknologi & trend

Ergonomi i produktionen

I produktionsvirksomheder handler ergonomi om at tilpasse arbejdsgangene til medarbejderne. Bedre ergonomi giver mindre muskeltræthed og kan forebygge muskelskeletsygdomme. Ergonomisk korrekt design øger medarbejdernes motivation og tilfredshed og giver i sidste ende højere produktivitet og bedre resultater.

Ergonomi i produktionen - teknologi og trends

Vi har udviklet en guide, for at give dig nogle konkrete ideer til, hvordan en stående arbejdsstation kan indrettes på korrekt ergonomisk vis. Ved at tænke ergonomi ind, når en arbejdsstation optimeres, kan man skabe et bedre arbejdsmiljø og sikre, at den enkelte medarbejder får færre skader og belastninger i løbet af arbejdsdagen.


Vi håber, at guiden kan give jer inspiration og input til, hvordan I kan forbedre jeres stående arbejdsstationer, så den enkelte medarbejder bliver belastet mindst muligt.

Sådan kan LINAK hjælpe
Vi kan tilbyde en række af løftesøjler, aktuatorer, kontrolbokse samt betjeninger - alle bygget til at justere applikationer, som kan findes i en typisk produktionslinje. Derved kan applikationerne tilpasses den enkelte medarbejder og dermed forbedre ergonomien.
Resultatet er bedre ergonomi, færre led- og knoglelidelser, samt færre sygedage, hvilket vil komme både virksomhed og medarbejder til gavn.
Brudsikker play-icon

Brudsikker

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

Ergonomi i produktionen

Bedre ergonomi giver mindre muskeltræthed og færre muskelskeletsygdomme.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Fokus på fødevareindustrien

LINAK aktuatorer i rustfrit stål er udviklet specielt til fødevarebranchen og giver bedre fødevaresikkerhed og ergonomi.

Fokus på industriel automatisering

Brochuren beskriver forskellige muligheder for at udnytte aktuatorsystemer til at øge produktiviteten i industriel automatisering.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os