Nyheder 2. januar 2017

Vi skal også tage hånd om plejepersonalet

Derfor er god ergonomi vigtig for vores plejepersonale

Gennemsnitsalderen i befolkningen er stødt voksende over hele verdenen. Rent faktisk vil antallet af personer over 60 år næsten fordobles til 2 milliarder frem mod 2050. Samtidig antages det, at der på verdensplan vil mangle omkring 12,9 millioner plejepersonale i 2035. 

Med færre varme hænder i fremtiden, bliver det endnu mere vigtigt ikke kun at tænke i patientpleje, men også at fokusere på plejepersonalets velbefindende. Fokus på god ergonomi samt arbejdsforhold er derfor yderst nødvendig.  

Care - also for the nurses

Tænk forbedret ergonomi ind i din applikation

LINAKs intelligente plejeløsninger består af blandt andet aktuatorer og styringer til optimal justering, og byder desuden på flere værdiskabende egenskaber til en lang række plejeapplikationer. Fra simpel højdejustering til avancerede egenskaber såsom integreret vægt i pleje- og hospitalssenge eller gennemtænkte løsninger til patientlifte, som sikrer en nem og sikker patienthåndtering - til gavn for både patient og plejepersonale. Det er dermed blevet gjort nemmere end tidligere at sikrer bedre arbejdsforhold omkring plejeløsningerne, og dermed forbedre ergonomien, effektiviteten og livskvaliteten for sygeplejersker og plejepersonale.  

Care - also for the nurses - applications

Læs mere om intelligente plejeløsninger fra LINAK. De er en del af vores tankegang om at tage hånd om fremtiden i dag.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.