Kontakt os her
Nyheder 15. januar 2018

Vi introducerer DL IC – ni nye løftesøjlesystemer til kontorborde i den lave prisende

Ni nye løftesøjler med integreret styring – en helt ny serie af systemer og nye bordløsninger

Vi introducerer DL IC – ni nye løftesøjlesystemer til kontorborde i den lave prisende

Vi udvider nu sortimentet med systemer, der er specifikt udviklet til kontorborde, hvor designet er optimeret i forhold til pris/ydeevne.

Bredt produktudvalg - alsidige designmuligheder
Hvis du leder efter en basis aktuatorløsning til design af hæve-/sænkeborde, kan du nu vælge mellem modellerne i vores udvidede sortiment af løftesøjler med motorhus, som alle er blevet døbt DL IC. DL IC systemerne omfatter 9 forskellige løftesøjler, så du har frie hænder i designet til at skabe præcis det bord, du ønsker. 
 
Enkel opsætning til kontorborde i den lave prisende
Et DL IC-system er et sæt bestående af to løftesøjler: En mastersøjle med indbygget betjening og en følgesøjle. De to løftesøjler forbindes, betjeningen vælges og en SMPS-enhed tilsluttes (Switch Mode Power Supply)  det er alt. 

Samme mål og kompatibel med Kick & Click™ 
Vores løftesøjler med integreret styring (IC  Integrated Controller) har samme mål som vores kendte standard løftesøjler. Det giver mulighed for at bruge de samme fødder til IC-løftesøjlerne som til de tilsvarende standard modeller. Desuden kan alle IC-løftesøjler kombineres med Kick & Click™, så du sikrer en let og enkel samling af kontorbordet. 

Du kan vælge mellem følgende IC-løftesøjler  alle i den kendte, høje LINAK kvalitet:

  • Rektangulært design med standard slaglængde: DL5IC og DL15IC
  • Rektangulært design med lang slaglængde: DL6IC og DL16IC
  • Rundt design med standard slaglængde: DL8IC og DL10IC
  • Rundt design med lang slaglængde: DL9IC og DL11IC
  • Kvadratisk design med lang slaglængde: DL19IC

Uanset om du skal bruge en basis, standard eller fleksibel aktuatorløsning med forskellige tilpasningsmuligheder, har du garanti for samme høje kvalitet, når du vælger en løsning fra LINAK. Vi har det system, du skal bruge.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os