Kontakt os her
Nyheder 11. april 2018

Maksimal oppetid på ventiler i spildevandsanlæg

LINAK aktuatorer er meget enkle at montere, nemme at integrere, pålidelige i drift og kræver ingen vedligeholdelse. LINAK elektriske aktuatorer ændrer den traditionelle måde at anvende ventiler på i vandbehandlings- og spildevandsanlæg.

Maksimal oppetid på ventiler i spildevandsanlæg

Tre enkle trin! Så let er det at montere et LINAK aktuatorsystem på forskellige typer skydeventiler. LINAK tilbyder en driftsikker aktuatorløsning til ventilautomatisering i spildevandsanlæg. 

LINAK elektriske aktuatorer bygger på mange års erfaring. De er designet til brug i krævende udendørs miljøer, og aktuatorsystemet er så enkelt at installere, at monteringen kan udføres af byggearbejderne, så I sparer både tid og penge helt fra starten.

Monteres i tre enkle trin
LINAK aktuatorer til spildevandsanlæg leveres med et specialdesignet beslag til enkel montering. Først monteres aktuatoren på beslaget, og derefter monteres beslaget på ventilen. Beslaget er designet til standard ISO flanger F07 og F10, som bruges udbredt i industrien. Herefter tilsluttes en WCU kontrolenhed til aktuatoren, og kontrolenheden tilsluttes til strøm og til SCADA. Herefter skal man blot indstille position for åben/lukket på ventilen. Plug & Play™!

Vedligeholdelsesvenlig ventilløsning
Den enkle gør-det-selv montering og installation gør det også hurtigt og problemfrit at automatisere manuelle ventiler og udskifte eksisterende aktuatorer. Der er ikke behov for eksterne serviceteknikere. Opgaven kan udføres af byggearbejderne. Samtidig er LINAK aktuatorerne grundigt testet og udviklet til krævende miljøer, og de er som standard vedligeholdelsesfrie. Kort sagt er et LINAK aktuatorsystem en meget vedligeholdelsesvenlig ventilautomatiseringsløsning.

Invester i ny teknologi, og optimer investeringsafkastet
LINAK gør det enkelt at forny og udskifte uddaterede ventilautomatiseringsløsninger i spildevandsanlæg med et betjeningsvenligt og vedligeholdelsesvenligt system. Anskaffelsesomkostning og energiforbrug er markant lavere sammenlignet med de traditionelle løsninger på markedet.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os