Kontakt os her
Nyheder 7. maj 2018

Betjeningen DPG vinder Red Dot Design Award for produktdesign

Den intuitivt designede LINAK betjening, DPG1C, er blevet tildelt en 2018 Red Dot Award i kategorien "Produktdesign".

LINAK betjeningen DPG1C er blevet tildelt den prestigefyldte 2018 Red Dot Award i kategorien "Produktdesign".

Betjeningen DPG1C er blevet tildelt en Red Dot Award, det officielle segl fra den internationale, anerkendte Red Dot Design konkurrence.

I 2018 tilmeldte designere og arkitekter fra over 59 lande mere end 6.300 objekter til konkurrencen. De hårde bedømmelseskriterier inkluderer objektets innovationsniveau, funktionaliteten, kvaliteten, ergonomi samt produktets levetid.  

Belønnet for produktdesign og funktionalitet

For LINAK er det en meget stor ære at modtage denne pris. Under udviklingen af DPG betjeningen, var spørgsmålet om at kombinere produktdesign med funktionalitet en af de hele store nøglefaktorer. Målet var at bruge designet til at motivere brugere til at gøre endnu mere brug af deres hæve-/sænkeborde.

Som et resultat heraf, kombinerer DPG betjeningen en række unikke egenskaber såsom intuitiv håndtering uden brug af knapper, motiverende påmindelsesfunktioner ved hjælp af en integreret LED lysstribe, memory-positioner til brugerens favorit bordhøjder samt app-opkobling via en integreret trådløs, Bluetooth® teknologi.

International Red Dot jury stemte for DPG betjeningen

"Red Dot Prisen: Produktdesign" har sine rødder helt tilbage til 1955. Siden da er den blevet tildelt årets bedste produkter. Tro mod mottoet: "In search of good design and innovation“, har en international jury bestående af 40 medlemmer vurderet produkterne individuelt samt på originalitet.

Den officielle udnævnelse af Red Dot Award vinderne finder sted til Red Dot Galla den 9. juli 2018 i Essen, Tyskland - hjemsted for Red Dot Design hovedkontoret. Til dette event bliver Red Dot Design Årsbogen 2018/2019 også publiceret. Heri er der en præsentation af alle de vindende produkter. Derudover bliver produkterne fremvist i den online Red Dot udstilling.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os