Nyheder 3. september 2018

LINAK lancerer en løsning med et komplet bordstel til justerbare kontorborde

Med Desk Frame 1 tilbyder LINAK nu en løsning med et komplet stel til producenter af kontorborde. Det komplette og meget fleksible koncept består af tre sæt: Kick & Click™-topramme, DL SetPack og DL Feet.

Med den nye Desk Frame 1 (DF1)-løsning kan du få det, som du vil. Den komplette og meget fleksible løsning giver dig alle de elementer, der er nødvendige for at redesigne og samle en løsning med komplet stel til elektrisk justerbare kontorborde. Den leveres i tre færdigpakkede sæt, som giver dig et væld af kombinationsmuligheder. Det hele handler om: Stel. Søjler. Fødder

Tre sæt med tusindvis af muligheder
Nyd den bekvemmelighed og fleksibilitet, der ligger i kun at handle med én leverandør. Med DF1 kan du få forskellige borddele (dvs. topramme, løftesøjler og fødder) pakket i sæt, hvilket gør håndteringen af dine produkter lettere, nemmere og mere effektivt. 

Desk frame 1 Kick & Click

Topramme. Nem og innovativ samling
Vælg en Kick & Click™-topramme til det kontorbord, du ønsker at samle. Det er nemt og tager kortere tid, da der ikke skal bruges skruer. Du skal blot bruge et "kick" og et "click" til løftesøjlerne. 

 
Desk frame 1 DL Setpack

Søjler: Tilføj et færdigpakket sæt med løftesøjler
Vælg dine foretrukne løftesøjler som en DL SetPack-løsning. Den omfatter to løftesøjler, en kontrolboks og en betjening plus tilbehør. Her får du alt, hvad du har brug for til dit elektriske system plus en kompromisløs designfrihed, idet hver del fås i forskellige varianter. 

 
Desk frame 1 Fødder

Fødder: 10 varianter at vælge imellem
Tilføj vores nye serie af DL Feet for at fuldende dit LINAK-bordstel. De passer perfekt til vores DL-løftesøjler og fås i to forskellige længder og to monteringsmåder (top-monteret eller forsænket). Designet af fødderne er elegant og neutralt, så de nemt kan integreres med dit individuelle kontorbordsdesign.

 

For mere information om LINAK Desk Frame 1 henviser vi til vores systemside.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.