Nyheder 21. maj 2019

Den nye håndbetjening HC40 - "Designet med dig i tankerne"

LINAK® introducerer en ny generation af håndbetjeninger til justeringssystemer til elevationssenge - og den er virkelig banebrydende. Den nye serie af håndbetjeninger har fået navnet HC40, og den sætter en helt ny og langt mere avanceret standard for anvendelse af brugerinput til tilpasning og personalisering af komfortmøbler. Det er en håndbetjening, der er "Designet med dig i tankerne".

De nye HC40 håndbetjeninger er udviklet og designet på baggrund af omfattende brugeranalyser. Gennem brugerundersøgelser har vi fundet frem til de egenskaber og funktioner, som er vigtigst for brugerne af elevationssenge. Vi har kombineret resultaterne af brugerundersøgelserne med vores markedsviden om kundetilpasning, og på den måde er HC40 bogstaveligt talt designet med "dig" i tankerne. 

Et sikkert greb - HC40 i nyt design og nye materialer
Brugerne efterspurgte helt klart en håndbetjening i et flot design, der passer ind i indretningen af soveværelset. Derfor har vi gjort os umage med at udvikle den nye serie af håndbetjeninger i et eksklusivt look, og som ligger godt i hånden. Du kan betjene alle knapper på HC40 og alle funktioner med én hånd, og navigationen er enkel og intuitiv.

HC40 serien er "designet med dig i tankerne".  

Et unikt udtryk - forskelligt design til forskellige typer senge
HC40 fås i to forskellige designudtryk, der passer til forskellige typer senge – HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™. Den ene er designet med en elegant "metalramme" og den anden i en twistet form. Begge designudgaver fås som Standard og Advanced model.

Standard modellen er til senge med lidt færre funktionaliteter. Vi har skabt en håndbetjening, der ikke kun er udviklet til standard sengesystemer – til justering af ryg, ben og samtidskørsel, men som også har et eksklusivt design og kan bruges med dobbeltaktuatorer som f.eks. TD4 Standard og TD5 Standard. På den måde får du et system med mange integrerede funktioner og en løftekapacitet på helt op til 7.000 N.  

HC40 Advanced modellen gør det overflødigt at have flere betjeninger på sengebordet. Uanset antallet af motorer, indstillinger eller massagefunktioner kan man nøjes med én betjening i et enkelt design. Den giver flere ekstra funktioner, f.eks. farvedisplay med justerbar lysstyrke, lydløs alarmfunktion med massage og personlig velkomsthilsen. Begge HC40 Advanced modeller kan anvendes sammen med vores Advanced dobbeltaktuatorer TD4 og TD5. Det giver et kompakt Advanced system med avanceret funktionalitet og en løftekapacitet på op til 7.000 N.  

Med de nye modeller kan producenterne frit vælge det design, der passer bedst til sengens design og den udgave, der svarer til kundernes ønsker. 

HC40 Standard og Advanced modeller

Læs mere om HC40 på hjemmesiden: HC40 – "Designet med dig i tankerne"

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.