Nyheder 12. juni 2019

Den nye LINAK HC40 håndbetjening er nu på markedet

Gik du glip af nyheden? LINAK lancerede en helt ny serie af håndbetjeninger til elevationssenge på Interzum 2019 branchemessen i Køln i Tyskland. HC40 er blevet overvældende godt modtaget, og det brugercentrerede design kan komme til at sætte helt nye standarder på markedet.

De har fået produktnavnene HC40 TWIST™ og HC40 FRAME™. De to unikke designmodeller tilbydes begge i både standard og advanced udgave, og dermed har vi en komplet ny serie LINAK® håndbetjeninger til brugervenlig justering af både basic og advanced sengesystemer.

HC40 serien blev introduceret på Interzum 2019 branchemessen i Køln i Tyskland, og den fik en overvældende positiv modtagelse. Vi fik mange spørgsmål til det enorme arbejde, der er gået forud for lanceringen af det nye design.

Vi startede med en omfattende brugerundersøgelse
Vi er fuldt bevidste om, at vores succes afhænger af tilbagemeldinger fra brugerne og fra kunderne. Derfor startede udviklingsprocessen bag HC40 håndbetjeningen også med en omfattende brugerundersøgelse. Resultaterne kombinerede vi med vores omfattende markedsviden, og resultatet er blevet en serie af håndbetjeninger, der sætter langt højere standarder for både indhentning af slutbrugernes meninger og for kundetilpasning og personalisering af komfortmøbler generelt.

Det er en håndbetjening, der er "designet med dig i tankerne" - og den er afgørende anderledes end andre modeller på markedet.

HC40 serien blev meget godt modtaget af gæsterne. På Interzum oplevede vi, at alt det hårde arbejde var umagen værd. HC40 serien blev meget godt modtaget af gæsterne.
 

Hvis du vil vide mere, kan du læse lanceringsmeddelelsen og siderne om HC40 på www.linak.com/hc40.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.