Kontakt os her
Nyheder 11. juli 2019

Bag om teknologien i spindel og gear i aktuatorer

Spindlen - en umiddelbart simpel komponent. Samtidig er den rygraden i en elektrisk lineær aktuator. Det samme gælder gearene. Med LINAK® Actuator Academy™ kan du lære mere om spindel og gear i industrielle aktuatorer, og hvordan de direkte påvirker aktuatorens effektivitet, ydeevne og levetid.

Spindel og gear er to komponenter, som du skal kende for at forstå, hvordan moderne elektriske aktuatorer fungerer. Vi har lavet en serie videoer med grundlæggende viden om komponenterne i en aktuator, og her fortæller vi, hvad der kræves af en industriel aktuator af høj kvalitet. God fornøjelse! I videoerne gennemgår vores ekspert, Hunter Stephenson, spindel og gear og teknologien bag.

Spindler - aktuatorens rygrad
Lær mere om spindlens kvalitet, spindelstigning, selvspærrefunktion og aktuatorens effektivitet i videoen.

Gear - optimal ydeevne
Lær mere om funktionalitet og holdbarhed for de forskellige geartyper til industrielle lineære aktuatorer. Se videoen med nyttig og ny viden.

Ny viden om elektriske aktuatorer
Vores nye Actuator Academy™ er et læringsunivers om elektrisk lineær aktuatorteknologi.

LINAK Actuator Academy Logo

“Hvis du interesserer dig for teknologi og ønsker at opgradere din viden om elektriske bevægelsesløsninger, er du havnet det helt rigtige sted”, siger Morten Junker, direktør for LINAK ® TECHLINE ® .

Velkommen til LINAK Actuator Academy om industrielle aktuatorer. Se flere videoer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os