Nyheder 5. august 2019

Lær mere om, hvilken rolle motorer, bremser og motorhus spiller i en elektrisk aktuator

For at sikre aktuatoren en lang levetid, er den rigtige motor vigtig. På mange kraftige aktuatorer er et driftsikkert bremsesystem også nødvendigt. Og endelig er motorhuset, som det hele integreres i, også afgørende. I LINAK® Actuator Academy™ kan du lære mere om optimal motoreffektivitet, relevante bremsetyper og fordelene ved aluminium- eller plastikmotorhus.

Jævnstrømsmotoren er en af de tre nøglekomponenter i en elektrisk lineær aktuator - de andre er spindel og gear. For at få optimal ydelse og udbytte af aktuatoren er det vigtigt, at du ved, hvilken motor du skal vælge til den opgave, aktuatoren skal løse.

Til industrimaskiner med krævende opgaver kan det også være vigtigt at vide, hvilken type bremsesystem aktuatoren er designet med, for at undgå personskade og skade på udstyret. Motorhuset er også vigtigt - især ved arbejde under krævende forhold.

Få den nødvendige viden her! Tag en rundtur i de tre vigtigste aspekter ved elektriske aktuatorer sammen med vores ekspert Hunter.

Jævnstrømsmotorer - aktuatorens motor
Lær mere om, hvordan jævnstrømsmotorer fungerer i en moderne industriel aktuator, og hvilke faktorer du skal overveje for at minimere tab af energieffektivitet.

Bremser - holder indstillingen, når strømmen afbrydes
Der findes generelt tre typer bremser til industrielle aktuatorer. I videoen lærer du om de tre typer og deres betydning i kraftige aktuatorer.

Motorhuset - beskyttelse og IP-klasse
Motorhusets primære funktion er at beskytte aktuatorens følsomme dele, f.eks. motor og elektronik. Lær mere i videoen om, hvordan beslag, overfladebehandling, forsegling og materialer påvirker ydeevnen og aktuatorens levetid.

Ny viden om elektriske aktuatorer
Vores nye Actuator Academy™ er et læringsunivers om elektrisk lineær aktuatorteknologi.

LINAK Actuator Academy™

 “Hvis du interesserer dig for teknologi og ønsker at opgradere din viden om elektriske bevægelsesløsninger, er du havnet det helt rigtige sted”, siger Morten Junker, der er direktør for LINAK ® TECHLINE ® .

Velkommen til LINAK Actuator Academy om industrielle aktuatorer. Se flere videoer.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.