Kontakt os her
Nyheder 20. august 2019

Printkort, kabler og koblinger er vigtige dele i industrielle aktuatorer - hør hvorfor

Mange LINAK® aktuatorer til landbrug og industri er designet med elektronisk printkort (PCB) og integreret styring (IC) og understøtter forskellige BUS-protokoller. Med vores Actuator Academy™ lærer du vigtigheden af at vælge det rette printkort, hvordan koblingen beskytter industrimaskinerne, og hvordan de rigtige kabler og stik optimerer aktuatorens funktion.

Med integreret styring (IC) kan moderne elektriske aktuatorer udføre mange forskellige funktioner, f.eks. tilbagemelding om aktuatorens indstilling, styring af blød start og stop og temperaturmåling. I LINAK aktuatorer er den integrerede styring en del af det printkort, der anvendes i industrielle aktuatorer, og det understøtter samtidig forskellige BUS-protokoller. Aktuatoren kan kommunikere med eksterne styringssystemer og for eksempel give præcis information om indstilling.

Ved tungt maskinudstyr, hvor belasningen kan variere, kan koblingsfunktionen være ekstremt nyttig. Især på aktuatorer uden printkort eller anden indbygget elektronik. Det rette valg af kabler og stik har også betydning for den optimale drift og hjælper indirekte med til at beskytte aktuatoren.

Se med, når vores ekspert, Hunter, gennemgår de vigtigste fakta om printkort, koblinger, kabler og stik til elektriske aktuatorer af høj kvalitet til industrien.

Printkortet - aktuatorens hjerne
Lær hvordan printkortet fungerer i en moderne industriel aktuator, og hvordan de forskellige funktioner i den integrerede styring (IC) fungerer.

Kobling - beskytter motor og gear
På kraftige industrielle aktuatorer kan koblingen beskytte både industrimaskiner og aktuatorer i tilfælde af overbelastning. Sådan fungerer det.

Kabler og stik - strøm og data
Videoen forklarer forskellen mellem strømkabler og signalkabler, og hvordan man vælger de rette kabler og stik til en elektrisk aktuatorløsning.

 

LINAK Actuator Academy™

Actuator Academy™  indeholder en række videoer om aktuatorteknologi. Her kan du hente inspiration og få svar på dine spørgsmål om aktuatorer.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os