Kontakt os her
Nyheder 6. januar 2020

Elevationsseng med lydløs alarmfunktion

Med LINAK® håndbetjening HC40 får du uovertruffet design med høj brugervenlighed. Advanced udgaverne af HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ giver brugeren mulighed for at anvende den lydløse massagefunktion som alternativ til vækkeurets ringen om morgenen.

Alle kender dilemmaet. Vækkeuret ringer tidligt, og du kan umuligt nå at slukke det, før din partner også er blevet vækket. Han eller hun kunne ellers have sovet en time længere. Dagen får ikke den bedste start.

Men den situation er nu let at undgå. Med LINAK® håndbetjening HC40 Advanced kan du tilbyde kunderne en "Lydløs alarm"*.

Det er faktisk ret enkelt. Når alarmen starter, hører man kun den svage summen af massagemotorerne, der blidt masserer kundens ryg, indtil han eller hun er vågen.

Undgå at vække din partner, når du skal op. Indstil den lydløse alarm med HC40 håndbetjeningen til elevationssenge.Undgå at vække din partner, når du skal op. Udskift det støjende vækkeur med den lydløse alarm, som du indstiller med HC40 Advanced håndbetjeningen.
 

Læs hele historien om, hvordan alarmfunktionen virker, og hvordan den understøtter brugernes ønske om at kunne være offline. Og om hvordan DU kan markedsføre dit brand som ét, der giver ro til en god søvn.

*Lydløs alarm er kun til sengesystemer med massagemotorer.

Den lydløse alarmfunktion bruger massagemotorerne til at vække brugeren i stedet for et lydsignal.
 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os