Kontakt os her
Teknologi & trend

Elevationsseng med lydløs alarmfunktion

Med LINAK® håndbetjening HC40 får du uovertruffet design med høj brugervenlighed. Advanced udgaverne af HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ giver brugeren mulighed for at anvende den lydløse massagefunktion som alternativ til vækkeurets ringen om morgenen.

Elevationsseng med lydløs alarmfunktion

Alle kender dilemmaet. Vækkeuret ringer tidligt, og du kan umuligt nå at slukke det, før din partner også er blevet vækket. Han eller hun kunne ellers have sovet en time længere. Dagen får ikke den bedste start.

Men den situation er nu let at undgå. Med LINAK® håndbetjening HC40 Advanced kan du tilbyde kunderne en "lydløs alarm"*. Det er faktisk ret enkelt. Når alarmen starter, hører man kun den svage summen af massagemotorerne, der blidt masserer brugerens ryg, indtil han eller hun er vågen.

Elevationsseng med lydløs alarmfunktion
 

Tendensen går mod at  offline
Et vigtigt element i udviklingen af håndbetjeningerne HC40 – FRAME™ og TWIST™ – var at inddrage over 1.000 brugeres svar på en undersøgelse, vi gennemførte. Generelt var de klart enige om, at håndbetjeningen først og fremmest skal have de RIGTIGE funktioner – og ikke nødvendigvis en hel masse funktioner. Kun de funktioner, der reelt er brug for i soveværelset, blev efterspurgt. Ikke andet.

Det skyldes sikkert den aktuelle tendens, hvor vi gerne vil "gå glip" og bruge offlineværktøjer – en tendens, der i øjeblikket vinder frem.

I en periode har de fleste af os brugt vores smartphone som vækkeur, og vi slår typisk alarmen til som det sidste, inden vi falder i søvn om aftenen. På baggrund af undersøgelsen valgte vi at integrere en "lydløs alarm"* som standard i HC40 Advanced modellerne. Det eneste, du skal bruge, er håndbetjeningen, og på den måde er der ikke brug for at have telefonen med i soveværelset længere.

Brand dine produkter – og giv dine brugere en bedre morgen
Med HC40 Advanced kan du få dit brand til at understøtte offline-tendensen og tilbyde kunderne mulighed for opsalg af sengen - og selvfølgelig også fornøjelsen ved selv at bruge funktionen. En egenskab som brugerne finder yderst værdifuld. Det ved vi - for vi har spurgt dem!

Brand dig som virksomheden, der giver kunderne fredelige morgener - med en lydløs alarm, der gør dagen lidt bedre.

*Lydløs alarm kan kun anvendes til sengesystemer med massagemotorer.

Den lydløse alarmfunktion bruger massagemotorerne til at vække brugeren i stedet for et lydsignal. Den lydløse alarmfunktion bruger massagemotorerne til at vække brugeren i stedet for et lydsignal.
 
LINAK håndbetjening HC40 FRAME til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ til elevationssenge

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge

HC40 Advanced - Indstil og stop lydløs alarm play-icon

HC40 Advanced: Sådan indstiller og stopper du den lydløse alarm

Filer

HC40 FRAME™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". HC40 FRAME™ er designet med en metallic ramme, som adskiller modellen fra HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". Med sit unikke snoede design er HC40 TWIST™ anderledes end de andre HC40 FRAME™ modeller

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os