Nyheder 7. april 2020

HB200 - trådløs håndbetjening til hospitals- og plejeudstyr

Nu er det muligt at tilbyde en trådløs håndbetjening til dine hospitals- og plejeapplikationer. Den nye HB200 håndbetjening er rengøringsvenlig, og den er primært designet til plejesenge, dialysestole og behandlingslejer. Med den trådløse håndbetjening får plejepersonalet bedre plads omkring patienten, og der er mindre risiko for at snuble i ledningerne.

Du kender det sikkert hjemmefra. Flere og flere af vores elektriske apparater har fået en trådløs betjening. Efterhånden som hjemmepleje og -behandling bliver mere almindeligt, stiger efterspørgslen også på ledningsfri håndbetjeninger til senge og andre hospitals- og plejeapplikationer til brug i hjemmet.

Nu kan LINAK® tilbyde en håndbetjening netop til det formål. HB200 er en trådløs håndbetjening i letvægtsklassen (98 g), og den er rengøringsvenlig og i ergonomisk design – det ideelle valg til alle typer plejesenge og plejehjemssenge, behandlingsstole og behandlingslejer.

Giv plejepersonalet et bedre arbejdsmiljø
Den første og mest indlysende fordel for plejepersonalet er, at de slipper for ledninger omkring patienten. Det reducerer risikoen for at snuble i ledningerne og giver helt generelt plejepersonalet frihed til at sikre patienten den optimale behandling.

HB200 har 6-10 soft touch-knapper – afhængigt af behovet. Alle knapper er nemme at finde og betjene uden at se på håndbetjeningen. Håndbetjeningen har en krog på bagsiden, der hjælper til at sikre den optimale ergonomi og balance, når man bruger håndbetjeningen.

Rengøringsvenlig og nem at vedligeholde
HB200 har glatte overflader og forseglede knapper – og den er IPX6-klassificeret. Den bruger et standard CR2032-batteri  (knapbatteri), og selvom batteriet er godt skjult under låget på bagsiden, er det stadig hurtigt og nemt at skifte. En LED-indikator blinker, når batteriet skal udskiftes. 

Det er også nemt at foretage parring af håndbetjeningen. HB200 anvender Bluetooth® BLE-teknologien og kan anvendes med LINAK® OpenBus™ kontrolboks CO71 eller den analoge kontrolboks CA63.

Hvis du vil vide mere om den nye HB200 håndbetjening, eller hvis du vil høre om, hvordan du kan gøre din hospitals- eller plejeapplikation trådløs, er du velkommen til at kontakte os.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.