Kontakt os her
Nyheder 26. maj 2020

Håndbetjening HB190 med ekstra mange knapper til avanceret justering

LINAK lancerer nu en helt ny håndbetjening, der gør det nemmere end tidligere at anvende kompleks bevægelse på justerbart medicinsk udstyr. HB190 håndbetjeningen er designet med 19 knapper, 21 LED-lamper og talrige nyttige supplerende funktioner, så brugeren altid har nem og enkel styring og navigation lige ved hånden.

HB190

Avanceret medicinsk udstyr er ofte forsynet med et justeringssystem med flere aktuatorer og ekstra funktioner. Bevægelsesmønstre på for eksempel operationsborde og hospitalssenge kan være temmelig komplekse, og patientens velvære afhænger ofte af en hurtig og præcis indstilling af applikationen.

Den nye LINAK® håndbetjening HB190 giver i ét samlet billede det sundhedsfaglige personale et hurtigt og logisk overblik over applikationens mange bevægelsesindstillinger og de mange ekstra funktioner, der kan være.

19 knapper og 21 LED-lamper
HB190 er designet, så den gør det nemt for brugeren at navigere mellem alle applikationens mulige justeringer uden besvær. Med 19 knapper, 21 LED-lamper og intuitive ikoner er det nemt og hurtigt for brugeren at aktivere den ønskede aktivitet, og det øger både patientens komfort og personalets effektivitet. Håndbetjeningens layout kan tilpasses din specifikke applikation.

Øget sikkerhed omkring applikationen
Ved batteridrevet medicinsk udstyr er det vigtigt at sikre den fulde funktionalitet, når applikationen bevæges, og derfor er HB190 udstyret med en tydelig indikator for batteristatus. Personalet bliver mindet om at udskifte eller oplade batteriet, før patienten forflyttes. Samtidig har personalet fuld bevægelsesfrihed i arbejdet uden at skulle passe på at snuble i strømledninger, og den fulde funktionalitet bevares på udstyret.

En fremtidssikret håndbetjening
En høj hygiejnestandard er mere end nogensinde vigtig i sundhedssektoren. Derfor er mange LINAK produkter designet med IPX6 Washable DURA™, som indebærer, at personalet kan maskinvaske den samlede applikation med varmt vand og skrappe rengøringsmidler – igen og igen. Det tåler den nye HB190 håndbetjening også, og den kan bruges sammen med alle vaskbare LINAK OpenBus™ systemer. Den leveres med udskifteligt kabel og magnetlås, som giver plejepersonalet mulighed for at aktivere funktioner, der ellers er låst for at forhindre utilsigtet bevægelse. Den fremtidssikrede håndbetjening er designet og bygget til holde i mange år.

Hvis du vil høre mere om HB190 håndbetjeningen og de mange muligheder, du har med vores OpenBus aktuatorsystemer, er du velkommen til at kontakte os.   

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os