Nyheder 18. marts 2021

Nye kompakte bordstel - god ergonomi på det lille kontor

Når pladsen er knap, er den nye Desk Frame 1 Compact det oplagte valg til mindre kontormiljøer. Den nye model i Desk Frame 1 serien passer til bordplader ned til 1 meter, og det er den perfekte løsning til både hjemmekontorer og andre kontormiljøer, hvor pladsen er knap. Det kan være butikker, hotellobbyer, biblioteker og uddannelsesinstitutioner.

LINAK kompakte bordstel

LINAK kompakte bordstel

LINAK kompakte bordstel

 

Samme fordele, nye proportioner

Desk Frame 1 Adjustable Compact (passer til bordplader fra 100 til 130 cm) giver medarbejderne den samme høje komfort som på arbejdspladsen, men med en mere kompakt løsning, der er ideel til de fleste hjemmekontorer.

Desk Frame 1 gør det nemt for dig og dine kunder at lave den perfekte bordløsning, som mange slutbrugere vil sætte pris på, så de får bedre og sundere arbejdsforhold – både på arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

LINAK kompakte bordstel
 
 

Giv din virksomhed et forspring

Desk Frame 1 er nem at samle. Du kan agere hurtigt og udnytte de muligheder, der er i markedet lige nu. Fleksibelt design og god ergonomi er vigtige valgparametre lige nu, hvor det er blevet mere almindeligt at arbejde hjemmefra.

Virksomhederne ønsker både at tage vare på medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen og i stigende grad også på hjemmekontoret. Jo flere timer medarbejderne arbejder på hjemmekontoret uden optimal ergonomi, jo større risiko er der for fysiske skader på lang sigt. Derfor leder virksomhederne lige nu efter løsninger, der kan sikre medarbejderne bedre ergonomi.

 

Desk Frame 1 Compact – det perfekte valg til hjemmekontoret

Desk Frame 1 Compact er den hurtige og nemme bordløsning til markedet for indretning til hjemmekontoret, som i øjeblikket er i kraftig vækst. Og du behøver på ingen måde at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Dine kunders slutbrugere kan få den samme gode komfort og ergonomi derhjemme som på arbejdspladsen - blot med en løsning, der er bedre dimensioneret til hjemmekontoret.

LINAK kompakte bordstel
 

Design dit bord med en fleksibel rammeløsning

Den kompakte model er bygget på det kendte DF1-koncept, og du kan kombinere produkterne fra næsten hele vores DESKLINE produktserie og skabe dit eget, unikke hæve-/sænkebord.

Du kan for eksempel kombinere LINAK Kick & Click™ topramme, DESKLIFT™ SetPack (med to løftesøjler, kontrolboks, betjening og kabler) og et sæt DESKLIFT™ Feet. Så mangler du bare bordpladen i dit eget design. Mulighederne er bogstavelig talt uendelige.

Med den nye Compact model består Kick & Click stelserien nu af:

  • NYHED Kick & Click Adjustable Compact: Passer til borde fra 1.000 til 1.300 mm
  • Kick & Click Adjustable Standard: Passer til borde fra 1.400 til 2.000 mm
  • Kick & Click Fixed: Passer til borde på 1.200 mm
LINAK kompakte bordstel
 
 

Vi har din ryg

Med LINAK som partner får du support i verdensklasse og branchens bedste kvalitet. Med 30 lokale salgskontorer har vi et indgående kendskab til markedet. I kraft af vores ekspertise og globale erfaring kan vi hjælpe dig med at gøre din virksomhed konkurrencedygtig. Kontakt os her.

 

Desk Frame 1 brochure
Læs mere om LINAK konceptet "Desk Frame 1" - den komplette løsning til at bygge dit hæve-/sænkebord. Løsningen består af tre dele: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (to søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og et sæt fødder.

Onlinemagasin

 
 

 
Husk at få den gode ergonomi med hjem fra kontoret!

Husk at få den gode ergonomi med hjem fra kontoret!
I den nye virkelighed har mange af os udskiftet kontoret på arbejdspladsen med spisebordet eller en anden hjemmearbejdsplads. Og selvom vi forhåbentlig snart kan komme tilbage på arbejdspladserne igen, så er der ingen tvivl om, at hjemmearbejde også er kommet for at blive. Doktor Mark Benden og Martha Parker fra Texas A&M University Ergo Center har en lang række gode tips til, hvordan du indretter dig godt og løser udfordringerne, når du arbejder hjemmefra - nu og i fremtiden.
Læs mere...

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.