Kontakt os her
Nyheder 9. maj 2023

Ny LINAK DPI-serie af betjeninger til hæve-/sænkeborde

Strømlinet design, intuitiv at bruge og indbygget antikollisionssensor – alt sammen i én betjening. LINAK DPI-serien af betjeninger til hæve-/sænkeborde bringer innovation og beskyttelse af bordet op på et helt nyt niveau.

 

Strømlinet design

Den nye DPI-serie af betjeninger er designet med et stilrent design for øje, så de passer til ethvert hæve-/sænkebord. DPI betjeningen fås i to versioner, en basisversion kun til hæve/sænk og en avanceret version med display, hvilket giver designere og producenter mulighed for at vælge den ideelle betjening til deres hæve-/sænkebord.

Vi har arbejdet hårdt på at finde den rette balance mellem formgivning og funktion for at skabe et stilrent design, der vil hjælpe vores kunder med at løfte deres borddesign og forbedre brugervenligheden. Vi tror på, at vores nye serie af DPI betjeninger opfylder kundernes behov.

LINAK DPI1C betjening med skærm betjenes intuitivt ved at tippe betjeningen – elegant monteret på hæve-/sænkebordets bordplade.
 

Med sin tynde profil og afrundede kanter vil den nye DPI-serie af betjeninger passe til ethvert moderne hæve-/sænkebord, og det minimalistiske og elegante design er tidsløst. Ud over det stilrene design er formen ergonomisk at bruge.

 

Indbygget antikollisionssensor

Den mest bemærkelsesværdige funktion ved DPI-serien er den, der ikke kan ses: En indbygget antikollisionssensor, der beskytter bordet på en helt ny og smart måde.

Sensoren registrerer selv den mindste hældning af bordpladen, hvis bordet støder ind i en genstand mens det hæves eller sænkes. Når det registreres, at bordet hælder, standser bevægelsen og bordet justeres i den modsatte retning. Dette minimerer kollisionen og undgår beskadigelse af bordet og den genstand, det støder sammen med.

Ved at integrere en antikollisionssensor i DPI-betjeningen har vi både sørget for, at kunden er fri for en ekstern plug-in antikollisionssensor og forbedret kabelhåndteringen og logistikken med færre dele.

LINAK DPI1K og DPI1C: betjeninger med indbygget antikollisionssensor – beskytter hæve-/sænkebordet
 
 

Intuitiv brugeroplevelse

Den innovative vippe-funktion på DPI-serien af betjeninger kræver blot et let tryk for at hæve eller sænke bordet straks bevæger sig. Skift fra siddende til stående stilling (eller omvendt) bliver både nemt og intuitivt og kan klares uden at fjerne blikket fra skærmen.

Vælg DPI med display for at få adgang til avancerede funktioner. Download den gratis Desk Connect™ app, par den med din betjening, og følg appens intuitive onboardingflow for at indstille favoritpositioner, automatisk kørsel og meget mere.

DPI-serien er bagudkompatibel med alle LINAK DESKLINE® systemer, der understøttes af CBD6S kontrolboksen og/eller DL IC systemerne. Ægte plug and play!

LINAK DPI1C betjening i et enkelt og stilrent design – med den tilhørende app Desk Connect™.
 

Få mere at vide om vores brede udvalg af betjeninger til hæve-/sænkeborde og vores elektriske løftesøjler til højdejusterbare kontorborde og arbejdsstationer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os