Kontakt os her
Nyheder 1. december 2023

Højdepunkter fra 2023

Nu, hvor vi nærmer os afslutningen på endnu et bemærkelsværdigt år hos LINAK, er vi glade for at kunne se tilbage på nogle af de milepæle, vi har nået.

Året rundt flytter vi grænserne for innovation og leverer brugervenlige aktuatorløsninger af høj kvalitet, der lever op til vores kunders og slutbrugernes konstant skiftende behov.

 
Fire LINAK medarbejdere sidder foran produktionsområdet

Fokus på bæredygtighed
At tænke bæredygtigt har altid været en del af vores beslutningstagning, men i år tog vi skridtet videre ved at forpligte os til Parisaftalen.

Vi arbejder på initiativer, der vil mindske vores klimaaftryk, skabe stærke globale LINAK® fællesskaber og forsikre kunderne om, at deres kvalitetsprodukter bygger på både miljømæssigt og socialt ansvarlige principper.

Læs mere om her.

 
 
LINAK DPI1K og DPI1C: betjeninger med indbygget antikollisionssensor til hæve-/sænkeborde

DPI-serien vandt Red Dot Design Award
I sommer faldt Red Dot-juryens valg igen på LINAK for godt design og innovation, og vi har nu for anden gang vundet den prestigefyldte Red Dot Award. Vi blev anerkendt for designet af vores nye serie af DPI betjeninger med indbygget antikollisionssensor.

Og sejrsstimen fortsatte for DPI, som også vandt den tyske innovationspris som en af de innovationer, der former fremtiden og forbedrer liv.

 
 

Nå nye højder
I 2023 nåede vi nye højder med den nye ELEVATE™ løftesøjle – en cobot palleteringsløsning, der forbedrer ydeevnen ved at udvide rækkevidden ved højere palletering.

ELEVATE er en game changer inden for ydeevne hos cobot løsninger – takket være den høje positionsnøjagtighed er en plug & play løsning til forbedret palletering.

 
 
Forebyg infektion og øg hygiejnen med antimikrobiel beskyttelse i form af LINAK Protect™.

Rengør med god samvittighed
Med 25 års dedikation til hygiejne har LINAK fortsat fokus på at løse morgendagens udfordringer inden for hospitals- og plejesektoren, og vi forsøger hele tiden at hæve barren for vaskbarhed.

"At være forberedt er den bedste strategi" er ikke kun et motto hos LINAK. Vi tager hygiejne meget alvorligt, navnlig i disse tider hvor hygiejne er altafgørende for at forhindre spredning af smitsomme sygdomme.

 

Når vi ser tilbage på 2023, vil vi gerne takke alle vores loyale kunder, professionelle leverandører og samarbejdspartnere for deres samarbejde i løbet af året. Vi vil også gerne udtrykke vores taknemmelighed over for vores engagerede medarbejdere. Det hårde arbejde og den fantastiske holdånd, de er indbegrebet af, er det, der virkelig definerer LINAK. Det er disse kombinerede bestræbelser, der holder os i gang i vores mission om at forbedre menneskers liv hver eneste dag.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om aktuatorteknologi, og hvordan den imødekommer fremtidens globale udfordringer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os