Kontakt os her
Nyheder 12. juni 2023

LINAK har fokus på bæredygtighed

LINAK forpligter sig til Parisaftalen og har fokus på initiativer til at mindske vores klimaaftryk, skabe stærke globale LINAK partnerskaber og give kunderne tillid til, at deres kvalitetsprodukter bygger på både miljømæssige og socialt ansvarlige principper.

Billedcollage til hver LINAK ESG-kategori

Vores værdier driver os

Vores mål om at forbedre liv stopper ikke ved vores produkter, det ligger til grund for alt, hvad vi gør. Vores rødder i den danske kultur, vores familiearv og vores værdier er med til at drive os. Ikke altid at tage den nemme vej, men den rigtige – for vores kunder, vores medarbejdere og vores planet. Selvom bæredygtig tænkning altid har været en del af vores beslutningsproces, har vi taget vigtige skridt for at sikre, at vores største aftryk på denne planet er at forbedre liv ved hjælp af vores produkter.

 

At sætte handling bag ordene

Efter en grundig væsentlighedsvurdering har vi besluttet at fokusere på seks nøgleområder for at fremme vores bæredygtighedsinitiativer inden for kategorierne miljø, sociale forhold og ledelse (ESG), som også støtter og bidrager til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG). Ved at indarbejde disse initiativer i alt, hvad vi gør, fra produktudvikling og drift til forsyningskæde og samarbejde med vores kunder, vil vi opnå en endnu større positiv indvirkning på miljøet og de mennesker, som vores produkter hjælper hver dag over hele verden.

Logo for verdensmålene for bæredygtig udviklingLINAK støtter verdensmålene for bæredygtig udvikling

 
LINAK fokusinitiativer

Logoer for bæredygtighed/miljø

Miljø

  • CO2 udledninger
  • Produktdesign og cirkularitet
  • Ressourceforbrug og cirkularitet

Logoer for bæredygtighed/sociale forhold

Social

  • Medarbejderengagement

Logoer for bæredygtighed/ledelse

Ledelse

  • Bæredygtig forsyningskæde
  • Kundens ESG-forventninger
 
 

Forpligtet til Parisaftalen

LINAK er forpligtet til Parisaftalen og er i gang med at opstille både Science Based Targets samt kortsigtede mål, der skal bidrage til gennemførelsen af vores strategi og omsætte forpligtelserne til effekt. For at begrænse globale opvarmning i dette århundrede til 1,5 ̊C presser Parisaftalen virksomhederne til at lægge vægt på CO2 neutral drift, reduktion af leverandørers udledninger samt at hjælpe kunderne med sætte et mindre CO2-aftryk.

Læs mere om vores initiativer og hvordan vi gør en forskel.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os