Kontakt os her
Nyheder 22. marts 2024

Alle gode gange tre! DPI betjening vinder en iF Design Award

DPI betjeningen har netop vundet sin tredje pris - denne gang en designpris ved den prestigefyldte iF Design Awards 2024. Det gør os særligt stolte, da designtænkning er lige så meget en del af vores LINAK DNA som vores tekniske ekspertise.

LINAK DPI betjening med designpriser: Red dot-logo, iF Design Award og German Innovation Award

Da vi designede den nye serie af DPI-betjeninger, vidste vi, at vi havde skabt noget særligt – noget, som vores kunder og deres brugere ville sætte pris på. Når teknik og design mødes i et så innovativt og elegant design – når form og funktion går op i en højere enhed, føles det bare "rigtigt".

Derfor er det særligt glædeligt, når vores entusiasme deles af uafhængige organisationer som Red Dot og German Innovation Awards, hvis priser er et vidnesbyrd om det arbejde, vi har lagt i vores produkter.

 

Designpris

Denne gang har den intuitive LINAK® betjening DPI modtaget en 2024 iF Design Award for sit strømlinede design, indbyggede antikollisionssikring og bruger-påvirkning.

LINAK DPI betjeningspanel på bordplade og iF Design Award 2024 badge
 
Vi har skabt et nyt elegant og slankt design, hvor de normale knapper ikke er integreret i betjeningen. Kort sagt er knapperne på en konventionel betjening altid et kompromis, for de er sjældent brugervenlige, og de vanskeliggør designet og teknologien, og derfor har vi valgt at integrere disse avancerede funktioner i en app.
Nicki Pedersen, produktchef, Innovation and Design hos LINAK.

Hvert år deltager omkring 11.000 designs i iF DESIGN AWARD. Her konkurrerer virksomheder og tegnestuer fra over 100 lande om en række priser for bedste design.

 

Afkrydser alle felter

iF Design Awards er baseret på kriterier, der værdsætter koncept, form og funktion, differentiering og effekt. DPI-betjeningen afkrydser alle felter. DPI kombinerer et strømlinet design og en intuitiv brugeroplevelse med en vippekontakt og en indbygget antikollisionssensor i én enkelt enhed, der bringer innovation og elegant form til højdejusterbare kontorborde.


Intuitivt og brugervenligt

 

DPI-betjeningen er den første betjening med indbygget antikollisionsteknologi, der beskytter bordet og genstande mod potentielle kollisioner og skader. Med denne integration er der ikke behov for andre antikollisionskomponenter på kontorborde, hvilket betyder færre ledninger.

I kombination med appen "Desk Connect" giver DPI brugerne fuld styring over funktionerne på deres borde og giver en fantastisk tilpasset brugeroplevelse.

 

Fremsynethed

Når vi designer et nyt produkt, tænker vi altid fremsynet for at vurdere den indvirkning, vores nye produkt vil have på producenter, deres kunder og i sidste ende verden omkring os.

 

Vores mål var at sætte en ny standard på markedet og tilføre værdi i hele værdikæden – og anerkendelsen fra endnu et eksternt prisuddelingspanel bekræfter, at vi bevæger os i den rigtige retning:

Kontorbordsproducenter får fordel af et enkelt produkt med færre dele, hvilket giver bedre logistik og enklere montage. Ægte plug and play!

Skrivebordsdesignere nyder godt af et elegant design, der matcher udseendet på mange kontorborde – fra standard til premium.

Ejere og brugere af kontorborde nyder godt af en ergonomisk arbejdsplads. Brugerne kan justere deres borde uden at fjerne øjnene fra skærmen. Skrivebordsejere beskytter deres investering i bordet mod skader – hvilket forlænger bordets levetid.

 

Hvis du vil vide mere om DPI serien af betjeninger, kan du besøge produktsiderne: DPI1K og DPI1C (med display)

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os