Kontakt os her
Teknologi & trend

Brugeroplevelsen lyses op - ryst og tænd lommelygten!

Den indbyggede rysteaktiverede lommelygte i Advanced udgaven af HC40 håndbetjeningen er en af de måder, lys kan gøre en håndbetjening mere brugervenlig. Ved at tænke på, hvad der vil være nemmest for brugeren, kunne vi samtidig fjerne en knap i designet! Bliv oplyst og find ud af, hvordan de nye lysfunktioner indgår som en integreret del af HC40 serien - baggrundslys i knapperne, lys i displayet og andre funktioner.

Vi har nok alle oplevet at blive imponeret, første gang vi stod med en smartphone i hånden. Pludselig kunne man slet ikke forestille sig at undvære alle de nye funktioner. Den slags nyskabelser har vi også oplevet på andre områder i hverdagen - lysdæmpere på rumbelysningen, fjernbetjening til radio og TV. Dette er også tilfældet på markedet for elevationssenge, hvor forbrugerne forventer mere af håndbetjeningen.

I en omfattende brugerundersøgelse har vi fundet frem til, præcis HVILKE funktioner brugerne ønsker i en håndbetjening. De ønsker ikke 117 nye funktioner og 117 nye knapper. De ønsker at have adgang til de nødvendige funktioner i en given situation - og ikke mere. Det er en fornem opgave for alle producenter af forbrugsvarer at finde den rette balance mellem funktionalitet og enkelthed. Vi har forsøgt at skabe den rette balance med HC40 FRAME™ Advanced og HC40 TWIST™ Advanced.

Ryst for at tænde lommelygten - nemt og enkelt!

Lommelygten er bare én ud af mange indbyggede funktioner i Advanced udgaverne af HC40 håndbetjeningen. Skal man indbygge en lommelygte i en håndbetjening, står man med dilemmaet om at integrere endnu en knap i designet. Men hvad nu, hvis det ikke var nødvendigt? Og hvad nu, hvis man også i samme ombæring kunne gøre håndbetjeningen mere enkel i designet og mere brugervenlig?  Svaret blev den rysteaktiverede lommelygte.

Det er samme teknologi, som bruges i smartphones - du tænder lommelygten ved at ryste HC40 to gange til siden. Ganske enkelt.

Brugeren kan altså tage sin HC40 håndbetjening, ryste den stille og roligt to gange, og bruge den til at finde vej i mørket uden at vække partneren.

Sparer energi automatisk

Lommelygten slukker automatisk efter 1 minut. Det sparer energi, og du risikerer ikke at batteriet løber tør, hvis du skulle glemme at slukke den igen. Du ryster ganske enkelt håndbetjeningen til siden to gange igen, for at tænde lommelygten igen.

Alt tekst: Spar på batteriet på HC40 Advanced
 

Lyset ligger i detaljen

Der er normalt mørkt i soveværelset, når man sover, og derfor er lys i håndbetjeningen en nyttig og brugervenlig funktion. Vi har udstyret HC40 med fire nyttige lysfunktioner, der giver en suveræn brugervenlighed:

  • Knapper med baggrundslys - det er nemt at se knappernes funktion.
  • Adaptivt display - skærmens lysstyrke justeres efter omgivelserne.
  • Lyser kort ved berøring - hvis du midt om natten skal se, hvad klokken er.
  • Det er nemt at finde knappen til lyset under sengen.
Adaptivt display, hvor knappernes baggrundslys og displayets lysstyrke justeres efter omgivelserne.

Det adaptive display og knappernes baggrundslys gør håndbetjeningen ekstra brugervenlig i mørket.

Under Bed Light giver et dæmpet lys under sengen, så du kan finde rundt om natten uden at vække din partner.

Under Bed Light giver et dæmpet lys under sengen, så brugeren diskret kan finde rundt i mørket uden at forstyrre partneren.

 

Med HC40 Advanced modellerne kan vi nu tilbyde håndbetjeninger til dine eksklusive elevationssenge, som kan tilpasses til dit brand og indgå som en integreret del af sengemiljøet. Med et system fra LINAK® kan du med andre ord tilbyde en seng og håndbetjening med nyttige funktioner og den perfekte balance mellem design og funktionalitet.

play-icon

Brugeroplevelsen lyses op med HC40 håndbetjeningen til elevationssenge

HC40 - Sådan tænder du lommelygten play-icon

HC40 Advanced: Sådan tænder/slukker du lommelygten

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ til elevationssenge

LINAK håndbetjening HC40 FRAME til elevationssenge play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ til elevationssenge

Filer

HC40 FRAME™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". HC40 FRAME™ er designet med en metallic ramme, som adskiller modellen fra HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

En ny generation af håndbetjeninger til elevationssenge "designet med dig i tankerne". Med sit unikke snoede design er HC40 TWIST™ anderledes end de andre HC40 FRAME™ modeller

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os