Kontakt os her
Teknologi & trend

Hvorfor vælge LINAK?

Hvilke fordele er der ved at vælge et LINAK-system, når du designer din løsning til sundhedssektoren ? Vi har samlet 7 af de bedste grunde.

LINAK system på patientløfter

#1 Sikkerhed

Du skal kunne stole på dit LINAK-system. Derfor har vi en række indbyggede sikkerhedsfunktioner i alle vores produkttyper til sundhedssektoren.

  • Vores aktuatorer har eksempelvis mulighed for sikkerhedsmøtrik, elektrisk og mekanisk endestop, selvspærrende funktion, funktion mod klemfare og funktion til nødsænkning. 
  • Vores kontrolbokse er udstyret med intelligente strømforsyninger, overvågning af strømforbrug og temperatur samt indikator for fejltilstand.
  • Vores håndbetjeninger kan desuden leveres med muligheden for at låse særlige funktioner og er testet til medicinsk brug, hvilket stiller store krav til materialer og holdbarhed.


#2 Løftekraft og hastighed

I forbindelse med at befolkningen bliver højere og tungere, er der brug for applikationer med øget styrke, der kan leve op til de forhøjede vægtkrav.  
Samtidig er det vigtigt, at den øgede vægt ikke ændrer væsentligt på løftehastigheden. Derfor har vi hos LINAK fokus på at udvikle produkter, der har øget løftekraft og øget hastighed ved høj belastning.

For eksempel kan løftesøjlen LC3 løfte op til 6.000 N og stadig opretholde en hastighed på 11mm/sek.
LA40 aktuatoren kan løfte op til 8.000N og stadig opretholde en hastighed på 6,5mm/sek.


#3 Vaskbarhed

Hos LINAK tager vi hygiejne alvorligt. IEC60601-standarden stiller krav om, at udstyr til plejesektoren, der specificeres som vaskbart, skal kunne vaskes i et automatisk vaskesystem 50 gange. 

Hos LINAK synes vi langt fra, at det er godt nok. Vi har som mål, at vores produkter skal fungere fejlfrit – også efter mange års hyppig rengøring i et moderne vaskesystem. Derfor er vores test langt mere omfattende, end IEC60601-standarden kræver. Vi tester nemlig mange af vores produkter til at kunne holde til hele 250 vaske. Holdbarhed hedder på engelsk ’durability’, og derfor kalder vi denne, vores egen standard, for IPX6 Washable DURA™.


#4 Specialdesignet software

Når du vælger et digitalt LINAK-system til din applikation, kommer det altid med software designet specielt til dig. På den måde sikrer vi, at din applikation kommer til at fungere helt efter dine ønsker. 

Vi har mange specialister ansat, der udelukkende arbejder med at programmere software til applikationer som din. Derfor kan vi agere  som kompetent sparringspartner og hjælpe dig i mål med den bedste løsning. Vi er med hele vejen – lige fra specifikationerne præciseres til de endelige tests udføres.


#5 Bredt produktprogram

I LINAK MEDLINE® og CARELINE® bryster vi os af at have et af markedets bredeste produktprogrammer. Vi har en lang række aktuatorer, løftesøjler, kontrolbokse og betjeninger, hvilket giver dig mange valgmuligheder i designet af din applikation. 

Hvad er vigtigst for dig? Skal kontrolboksen være vaskbar eller køre på batteri? Skal aktuatoren løfte en stor belastning, eller kan mindre gøre det? Uanset dit behov, har vi et produkt i vores program, som passer hertil. 

Vi udvider desuden hele tiden vores produktprogram. Vi gør alt for altid at være på forkant med teknologien og lytte til de trends, der er i markedet. Derfor er vi i stand til at præsentere de nyeste produkter, så vores kunder kan være first movers. Det er også grunden til, at LINAK nu har over 1.200 patenter.


#6 Stærk global og lokal partner

LINAK er en global virksomhed, der sælger produkter til en stor del af verden.
Salget foregår til mange forskellige brancher. Salget til hospitals- og plejesektoren udgør omkring 40% af salget på verdensplan.

Hos LINAK er kunden altid i centrum – også selvom vi er globale. Vi har oprettet 30 datterselskaber rundt omkring på kloden, som alle har indgående kendskab til deres lokale marked. 

Vores globale udsyn er samtidig med til at sikre et stort fokus på, at vi lever op til gældende internationale standarder inden for de forskellige forretningsområder.

LINAK er en stor og markedsledende spiller. En af fordelene ved vores størrelse og position er, at vi er en stærk og solid partner. Vi er her på den lange bane, og kan derfor garantere et langt partnerskab.


#7 Kvalitet

Hos LINAK er kvalitet altafgørende. 

Vi har et stort antal udviklingsingeniører ansat, hvis opgave er at udvikle og vedligeholde vores produktprogram til MEDLINE & CARELINE. Deres fokus er at udvikle et design i de rigtige materialer, der opfylder kundernes krav, så kvaliteten er sikret fra starten. 

Hos LINAK går vi meget op i, at vælge de bedste underleverandører. Kun på den måde er vi i stand til at sikre kvaliteten i vores slutprodukter. Alle produkter testes desuden inden de forlader fabrikken.

Vi giver helt op til 5 års garanti på alle MEDLINE & CARELINE produkter fra LINAK. Dette viser, at vi stoler på kvaliteten af vores produkter. Og hvis der, mod forventning, opstår en kvalitetssag, har vi dedikerede medarbejdere, der står klar til at fejlfinde på produkterne, så kvaliteten i fremtiden bliver endnu bedre.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os