Nyheder 26. januar 2017

DL12XL – LINAK lancerer en ekstra stor søjle til display- og monitorstande

I fuldt udstrakt længde når den nye inline søjle DL12XL op på 1700 mm. Den gør det nemmere at benytte skærmbevægelse i auditorier og andre større samlingssteder, da den er udviklet primært til display- og monitorstande.

Det bredeste produktsortiment bliver endnu bredere 

LINAK har en dybdegående erfaring i at udvikle elektriske, lineære aktuatorer såsom løftesøjler, og det har været vores kernekompetence i mere end 30 år. I dag resulterer det i det bredeste produktprogram, der findes på markedet, hvilket blandt andet byder på en serie af XL søjler.  

Denne XL serie bliver nu udvidet med lanceringen af DL12XL. Denne specifikke søjle er en udvidelse af produktprogrammet, men den adskiller sig fra resten af XL serien ved at være en inline søjle. Fraværet af motorhuset giver designerne større designfrihed end vanlig.

Vi bestræber os altid på at gøre vores produkter elegante og diskrete, så de ikke forstyrrer producentens overordnede design", siger Produktchef Birgitte Holm-Melin. 

PIEZOTM teknologi som standard

DL12XL kommer med PIEZO teknologi som standard. Den indbyggede PIEZO sensor mærker efter alt modstand, når bordet hæves eller sænkes. Den standser bordet, og kører det i den anden retning for at undgå en kollision. Sensoren er fuldstændig integreret i søjlen uden nogen synlige ændringer eller ekstra montering.

Den specialudviklede LINAK teknologi er kendt fra højdejusterbare kontorborde i hele verden, hvor den forhindrer skade, hvis genstande kommer i vejen for bordpladen, mens den er i bevægelse.

Ved at vælge DL12XL, får du:
  • Småt indbygningsmål og lang slaglængde
  • PIEZO som standard
  • Slankt og diskret inline design
Tekniske specifikationer:
  • Last: 600 N/ben
  • Slaglængde: 999 mm
  • Indbygningsmål: 700 mm
DL12XL – LINAK launches an extra-large column for display and monitor stands

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.