Kontakt os her
Nyheder 8. juni 2018

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft

Den er støjsvag, kraftig og øger sikkerheden på avanceret medicinsk udstyr, f.eks. operationsborde, operationsstole og røntgenudstyr. Den nye LINAK® LC3 løftesøjle er robust til kompleks og trinløs bevægelse af moderne sundhedsplejeudstyr.

Den nye løftesøjle LC3 er den kraftigste løftesøjle, LINAK® nogensinde har designet. 3-trins løftesøjlen er udviklet til avancerede medicinske applikationer inden for moderne sundhedspleje og har en række vigtige fordele:

  • Højt bøjningsmoment
  • Høj hastighed op til 29 mm/s
  • Kompakte indbyggede dimensioner
  • Lavt lydniveau (<50 dB)
  • Sikkerhedsklasse 5 

LC3 har et højt bøjningsmoment og er det oplagte valg til applikationer med høj, ikke-centreret belastning. Det kan være røntgenborde, der kræver rolig og stabil bevægelse. Den kraftige LC3 fås i versioner med trykkraft op til 4.000 N, 5.000 N og 6.000 N og trækkraft op til 4.000 N. Dermed kan du løse de fleste behov og kundekrav. Den kører meget støjsvagt selv ved tung belastning. 

Befolkningsudviklingen tyder på flere overvægtige patienter i fremtiden, hvor LC3 kan klare de tunge løft til forskellige hospitalsapplikationer, f.eks. operationsborde og røntgenudstyr. Høj hastighed og avancerede hukommelsesfunktioner sikrer en hurtig indstilling, så arbejdet kan udføres effektivt.

Sikkerhed er en vigtig faktor for LINAK. LC3 er i sikkerhedsklasse 5 ved både tryk og træk og dermed en af de bedste på markedet inden for løftesøjler til sundhedsplejeapplikationer.

LC3

LC3 - til optimeret design
LC3 løftesøjlen er designet med en rengøringsvenlig aluminiumsprofil til applikationer som f.eks. operationsborde, operationsstole og røntgenudstyr. Den kan anvendes stående på gulvet samt hængende fra loftet, og LC3 er dermed også ideel til mange andre applikationer. 

LC3 tilbydes i to kompakte udgaver med et minimums indbygningsmål på 320 mm (standard) og 440 mm – sidstnævnte til tunge løft. Begge versioner er nemme at integrere i forskellige applikationer. 

For at optimere design og rengøring er der mulighed for at vælge mellem over 30 kombinationer af kabelføring gennem søjlen. Strømledning, håndbetjening, motorkabel eller jordet profil - er blot nogle udvalgte udgaver.

Hvis du vil vide mere om LC3 løftesøjlen er du velkommen til at kontakte os eller læse mere på produktsiden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os