Kontakt os her
Nyheder 11. september 2018

Integrér holdbare justeringsløsninger ved design af lystbåde

Det har aldrig været nemmere at integrere bevægelse og justeringsløsninger i designet af moderne lystbåde. LINAK aktuatorløsninger er holdbare og sikrer trinløs justering af mange funktioner ombord.

Integrér holdbare justeringsløsninger ved design af lystbåde

Sejlads i saltvand stiller særlige krav til udstyrets holdbarhed. Sol, salt og vand er hårde modstandere og slider på udstyret. Det gælder naturligvis også alle bevægelige dele - og måske især dem. Hængsler og beslag udsættes for tung belastning, og aktuatorer til bevægelige dele skal kunne klare den hårde belastning.

Samtidig ønsker man høj komfort ombord for alle på en moderne lystbåd. Justerbare sofaer, senge, borde, vinduer og hylder, TV-løftere og opbevaringsløsninger under dæk skal være designet med brugerens komfort for øje.

Det lyder måske umiddelbart komplekst og meget avanceret. Men det behøver det ikke at være.

Alsidige løsninger til alle formål ombord
Det giver en lang række fordele at integrere LINAK® elektriske aktuatorløsninger i designet af moderne lystbåde. LINAK har flere årtiers erfaring med at designe bevægelsesløsninger til trange pladsforhold. Justering af tagelementer, radar, luger og badeplatform - LINAK har robuste og alsidige løsninger, som er enkle at integrere i bådens design. Vi hjælper gerne med at optimere løsningen i forhold til slutbrugernes krav.

Integration af holdbare justeringsløsninger til søs
 

Robuste aktuatorer med lang levetid
Alle LINAKs produkter til både gennemgår omfattende test, før de forlader produktionen, så vi er sikre på, at de kan klare forholdene til søs. Elektriske aktuatorer har et lavt standbyforbrug og bruger derfor minimalt med strøm, når de ikke er i brug. Generelt forventer vi, at vores løsninger fungerer fejlfrit i mange år - også uden planlagt vedligehold.

En erfaren partner
Mange lystbåde bestykkes specifikt efter købers ønsker, og LINAK er klar til at udvikle de ønskede bevægelsesløsninger, der kan sikre optimal pladsudnyttelse på båden. Vi har flere årtiers erfaring med at udvikle skræddersyede løsninger til kunderne og en omfattende viden om elektriske bevægelsesløsninger til mange typer krævende miljøer. Vi har afdelinger i 35 lande globalt, så vi er altid lige i nærheden.

Hvis du vil vide mere om, hvordan LINAK sikrer høj komfort og brugervenlighed på lystbåde, er du velkommen til at kontakte os

 
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os