Nyheder 6. december 2018

Nye standarder for hygiejne – år efter år

I over 150 har hygiejne stået højt på dagsordenen på hospitaler og inden for sundhedspleje generelt. Som producent af avancerede bevægelsessystemer til justerbart sundhedsplejeudstyr, ser LINAK det også som sin opgave at skabe forudsætningerne for en forbedret hygiejne ved at levere rene og vaskbare produkter. Den udvikling bliver vi aldrig færdige med.

Midt i 1800-tallet dokumenterede de to banebrydende læger Oliver Wendell Holmes og Ignaz Semmelweis, hvordan kirurger og jordemødre markant kunne forbedre overlevelsesraten blandt patienter ved omhyggelig håndvask før kontakt med patienterne. Dermed blev sammenhængen mellem hygiejne og sundhedsstandarden på hospitaler slået fast.

I dag omfatter begrebet "hygiejne" også vask og desinfektion af alt det udstyr, der bruges på et moderne hospital. Som leverandør af nogle af verdens mest avancerede bevægelsessystemer og løsninger til en lang række sundhedsapplikationer, f.eks. hospitalssenge og patientløftere, føler vi en forpligtelse hos LINAK til at levere robuste og vaskbare produkter, der opfylder endnu strengere krav end de gældende normer og standarder. 

Det gør vi ud fra et ønske om at skubbe på udviklingen. Inden for vaskbart lægemiddeludstyr hedder det næste niveau for rengøringsstandard  LINAK IPX6 Washable DURA™

Vi fortsætter den udvikling, som de to pionerer startede, så vi også i fremtiden kan skærpe hygiejnen i sundhedsplejen yderligere. På den måde hylder vi de to læger, deres undersøgelser og deres hårde arbejde, netop fordi vi tager hånd om fremtiden i dag.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.