Kontakt os her
Nyheder 27. marts 2019

Fleksibilitet – en væsentlig faktor for fremtidens tandlægestole

Fleksible aktuatorløsninger vil hjælpe tandlæger med at bevare effektiviteten, og samtidig sikre en høj grad af komfort for patienterne. LINAK tilbyder jævne og hurtige bevægelser kombineret med positionshukommelse, der kan tilpasses individuelt.

Fleksibilitet – en væsentlig faktor for fremtidens tandlægestole

Eftersom ikke to patienter i tandlægestolen er ens, skal behandlingen tilpasses og være unik for hver enkelt. Der er flere ting, der hjælper tandlæger med at levere den bedst mulige individuelle service – en af dem er tandlægestolen. Det kræver topmoderne aktuatorteknologi at sikre jævne bevægelser i behagelige mønstre, der hurtigt og effektivt placerer patienten optimalt.

Partnerskaber med erfarne bevægelseseksperter
Eksperter i tandpleje og moderne klinikudstyr trækker på mange forskellige informationskilder og leverandører af innovativ teknologi. Hvad angår avancerede bevægelser leveret af elektriske aktuatorer, har LINAK været med helt fra starten. Og der er en grund til, at vi stadig er blandt markedslederne. 

Takket være utrættelig forskning, udvikling og konstant teknologisk innovation, er det lykkedes os at forbedre bevægelserne med udgangspunkt i information fra fagfolk i branchen. Det er derfor, at vi tit indgår partnerskaber for at ændre tingenes tilstand. Vi ønsker kort sagt at dele vores viden og give den mest moderne teknologi tilbage. Vi tror på, at det er vejen til succes.

Forbedringer gennem innovation og uovertruffen produktionskvalitet
Som pioner inden for elektrisk aktuatorteknologi er vi vant til at udvikle produktionsprocesser og maskineri, der opfylder vores egne høje kvalitetsstandarder. Med god støtte fra vores dygtige og gennemprøvede leverandører fortsætter vi hos LINAK med at udvide produktionskapaciteten i vores afdelinger over hele verden. Det betyder, at uanset hvor din produktion befinder sig, kan du regne med konstant høj kvalitet i form af grundigt gennemtestede produkter. 

Aktuatorløsninger fra LINAK overholder fuldt ud gældende normer og standarder og vil også hjælpe dig med at opfylde de sikkerhedskrav, du er underlagt på dit marked. 

Drag fordel af et alsidigt produktsortiment og højt kundefokus
LINAK er fysisk til stede i 35 lande over hele verden, og vi tilstræber at være tilgængelig for alle vores kunder. Uanset hvor du møder LINAK, kan du regne med vores dedikerede engagement. Med vores enorme erfaring i elektriske bevægelsesløsninger, lokal markedsindsigt og omfattende produktprogram vil du kunne udvikle den unikke og fleksible tandlægestol, der kan hjælpe dig med bevare dit forspring på markedet. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores produkter, løsninger og services eller bare gerne vil have adgang til den ekspertise, LINAK kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os