Nyheder 21. november 2019

Bag kulisserne med HC40 - den innovative håndbetjening

Intet ved designet af den nye håndbetjening HC40 fra LINAK er blevet overladt til tilfældigheder, ingeniørens personlige mening, markedstrends eller designerens personlige præferencer. Alt er baseret på fakta, brugerrespons og dokumenteret menneskelig adfærd. Mød nogle af folkene bag HC40 serien af håndbetjeninger, og hør, hvordan innovativt design bliver til.

Der ligger mere i produktdesign end funktion. I dag hører teknologi og design uløseligt sammen. Det er den nye håndbetjening HC40 til elevationssenge det bedste bevis på. LINAKs dygtige designere har arbejdet tæt sammen med ingeniørerne og eksterne designkonsulenter om at designe HC40 - i to udgaver. Begge baseret på fakta. Meget fakta!

Flere analyser af menneskelig adfærd er blevet gennemgået, heat-maps er blevet udarbejdet, en række brugertests er blevet gennemført, og den mest omfattende brugerundersøgelse  nogensinde i relation til et LINAK produkt er også blevet gennemført.

Målet: At skabe en ny type håndbetjening, som vil udmærke sig og måske endda ændre markedet.

Søren Xerxes Frahm fra Artlinco® fremhæver en af de mange modeller, der blev brugt til at analysere data fra undersøgelsenSøren Xerxes Frahm fra Artlinco® fremhæver en af de modeller, der blev brugt til at analysere de data, der blev indsamlet fra over 1.000 respondenter.
 

Læs hele historien om, hvordan vi nåede de ambitiøse mål, hvor teknik og design skulle smelte sammen i den perfekte brugeroplevelse, hvor funktion og æstetik går op i en højere enhed.

linak.dk/hc40 finder du yderligere oplysninger om HC40 serien af håndbetjeninger. 

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.