Nyheder 2. juni 2020

LC3 løftesøjlen fås nu i en 2-delt version

Vi tilbyder nu en ny bevægelsesløsning med høj løftekraft til producenter af medicinsk udstyr. Den nye 2-delte version af LC3 løftesøjlen supplerer det eksisterende sortiment af løftesøjler til tunge løft. Den er lige så lydsvag, sikker og kraftig, og dermed er den ideel til røntgenudstyr, C-arme og applikationer, hvor et højt dynamisk bøjningsmoment er et krav.

Til formål, hvor et slankt design og lave indbygningsmål er et krav samtidig med et højt bøjningsmoment, kan LINAK® nu tilbyde den ideelle løsning. Den kraftige LC3 løftesøjle  kan nu fås i både en 3-delt og en 2-delt version, og det giver dig som producent langt flere muligheder i designet af justerbare hospitals- og plejeapplikationer.

Den samme som den 3-delte LC3 løftesøjle – men alligevel anderledes
Den nye 2-delte version har den samme høje løftekraft som den velkendte 3-delte version. Men den 2-delte version af LC3 løftesøjlen er udviklet specielt til applikationer, hvor et højt dynamisk bøjningsmoment og et slankt design er et krav.  Det dynamiske bøjningsmoment på 2.100 Nm kombineret med en løftekraft på op til 6.000 N i tryk giver en ekstremt pålidelig løftesøjle, der er ideel at bruge, hvor pladsen er begrænset. Profilmålene er kun 146 x 146 mm, og den 2-delte løftesøjle er ideel til mange specialapplikationer, f.eks. røntgenudstyr til tandlæger, udstyr til mammografi og forskellige behandlingsstole.

Behagelig lyd sikrer komfort for personale og patient
En af de bemærkelsesværdige fordele ved LC serien af løftesøjler er det behageligt lave lydniveau. Med et lydniveau under 50 dB og fokus på lydkvaliteten sikrer vi, at dine kunder oplever en behagelig og ekstremt glidende bevægelse med behagelig start og stop – og det sikrer den optimale komfort for både patient og sundhedspersonale.

Høj løftekraft sikrer maksimal effektivitet
LC3 løftesøjlen i den 2-delte version leveres i tre forskellige modeller, med et tryk på op til 4.000 N, 5.000 N eller 6.000 N (op til 4.000 N i træk). Afhængigt af dit konkrete design kan indbygningsmålene variere mellem 320 mm og 390 mm, hvor sidstnævnte er beregnet til tunge løft.

Begge versioner kan bruges både til montering på gulv og loft, er dermed er de ideelle til et bredt udvalg af applikationer. Når systemet kombineres med den kraftige CO71 kontrolboks, får du et system med både hurtige bevægelser og avancerede hukommelsesfunktioner. Det gør systemet hurtigt og nemt at indstille, og det øger effektiviteten i arbejdsrutinerne.

Intelligent kabelføring letter rengøringen
For at optimere rengøringen og gribe mindst muligt ind i det generelle applikationsdesign har vi arbejdet intensivt med kabelføringen. Kablerne føres indvendigt i løftesøjlen, og samtidig er der over 30 kabelkombinationer at vælge imellem. Kabelføring - strømledning, håndbetjening, motorkabel og jordledning - nu endnu nemmere at integrere.

Den nye LINAK løftesøjle LC3 i 2-delt version er løsningen til pålidelige løft og trinløs, lydsvag bevægelse til avancerede hospitals- og plejesystemer. Lydsvag, sikker og med høj løftekraft.

Hvis du vil vide mere om moderne løftesøjler, er du velkommen til at læse mere på vores LC3 temaside eller kontakte os.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.