Kontakt os her
Teknologi & trend

Kraftfulde og lydsvage løftesøjler til medicinsk udstyr

Ydeevne, pålidelighed og høj sikkerhed er nogle af de nøgleord, der ofte bruges til at beskrive LINAK® LC serien af løftesøjler. Her kan du læse om hemmelighederne bag markedets mest kraftfulde serie af løftesøjler.

For LINAK® er det ikke noget nyt at udvikle aktuatorer til krævende opgaver med høj belastning. I over 35 år har vi udviklet systemer af høj kvalitet til elektrisk justering af mange forskellige typer af medicinske applikationer.

I dag tilbyder vi en komplet serie af elektriske løftesøjler, der sætter standarden for vertikale løft med høj ydeevne på de globale markeder. LINAK LC serien anses af mange som den globale standard for løftekraft og ydeevne - og som målestok for elegant design og trinløs, lydsvag bevægelse.

Funktioner som fleksibel kabelstyring, kompakte indbygningsmål og højt bøjningsmoment gør LC serien af løftesøjler ekstremt alsidig.

Herunder gennemgår vi nogle af de mest indlysende fordele, du opnår ved at udstyre din hospitals- og plejeapplikation med en løftesøjle fra LC serien fra LINAK.

LINAK - meget mere end en leverandør.

ReadMoreButton

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os