Kontakt os her
Teknologi & trend

Lydsvag bevægelse øger komforten ved brug af applikationen

LC3 løftesøjlerne er nogle af de mest lydsvage på markedet. LC3 løftesøjlerne har en unik og behagelig lyd, også når de foretager tunge løft. Derfor er de ideelle til højdejustering af medicinsk udstyr, der anvendes i lydsensitive miljøer.

Lyd bliver i stigende grad essentielt ved arbejdet med medicinsk udstyr. Høje lyde giver et dårligt arbejdsmiljø og forstyrrer den nødvendige koncentration under operationer eller undersøgelser. Patienter, der modtager behandling i rolige omgivelser, vil også føle sig forstyrret af lyden fra applikationen, når et bord eller en stol skal indstilles til korrekt arbejdshøjde eller til den optimale position for patienten. Derfor er lyd et vigtigt parameter.

LINAK® har i mange år arbejdet fokuseret med at nedbringe lydniveauet. Vi har stort fokus på kundernes ønsker og tilbagemeldinger til os, og vi justerer løbende vores design af produkterne for at reducere lydniveauet yderligere.

Lyden er ikke bare en praktisk funktion. Du ved, hvad vi mener, når du hører LC3 løftesøjlen justere din applikation til den korrekte indstilling. Lyd virker unødigt forstyrrende på patienter, der skal gennemgå en operation eller en behandling, og derfor skal lyd minimeres.

Vores kraftige løftesøjle LC3 sætter standarden på markedet i øjeblikket. Du skal høre den, før du helt kan forstå, hvad vi mener. Du kan opleve den i funktion i videoen.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os