Kontakt os her
Teknologi & trend

Øget effektivitet med enkel indstilling af applikationen

Trinløs indstilling og præcision er ofte nødvendige krav til justerbare applikationer, der anvendes i hospitals- og plejesektoren - især til avanceret medicinsk udstyr. LC serien af kraftige løftesøjler sikrer en øget effektivitet i en lang række hospitals- og plejeapplikationer - og forklaringen kommer her.

Nogle producenter har brug for at udnytte fordelene i det komplette sortiment af aktuatorteknologi fra LINAK®. Det er typisk producenter, der er specialister i at udvikle avancerede applikationer og udstyr, hvor det er afgørende for effektiviteten at kunne anvende komplekse bevægelsesmønstre. Det kan være udstyr til både klinikker og hospitaler.

Tandlægestole og kirurgistole er gode eksempler på applikationer, der kræver præcise bevægelsesmønstre, flere hukommelsesindstillinger og ekstra kraft og styrke, så de også kan håndtere tung vægt og høj belastning.

Det er præcis det, som LC3  løftesøjlen er designet til. Den har avancerede hukommelsesindstillinger, der gør det nemt at indstille hele applikationen. Med et tryk på en enkelt knap kan applikationen køres til den korrekte indstilling i én glidende bevægelse. Det sparer tid for læger, tandlæger og andet plejepersonale, der betjener applikationen.

Når man kører med en LINAK OpenBus™ opsætning, er det muligt at gemme flere hukommelsesindstillinger og benytte utallige forskellige bevægelsesmønstre. Alle de nævnte faktorer er vigtige for plejepersonalet, der skal kunne stole på udstyret for at yde den bedst mulige kirurgiske behandling eller andre typer behandlinger med høj effektivitet.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os