Kontakt os her
Teknologi & trend

Løftesøjler til mange forskellige typer af applikationer

LC serien af løftesøjler fra LINAK® kan anvendes i et utal af applikationer. Den aktuatorteknologi, vi anvender, er afprøvet og testet. Den er resultatet af vores løbende udviklingsarbejde over fire årtier. Med det tidløse design kan løftesøjlerne anvendes til stort set alle formål. Men det er ikke det hele.

De fås i 2-delt og 3-delt version, og de yder op til 6.000 N i tryk og op til 4.000 N i træk. De har samme stabile ydeevne ved asymmetriske løft, og de kan anvendes med omvendt montering. LINAK® løftesøjler er som minimum klasse IPX4 og tåler dermed vandstænk. Nogle versioner er i beskyttelsesklasse IPX6 og tåler vandstråler.

Derfor anvendes  LC serien af løftesøjler fra LINAK til talrige forskellige applikationer i hospitals- og plejesektoren – til højdejustering af stole og borde i den ene ende af skalaen og til avanceret medicinsk udstyr såsom operationsborde og røntgenudstyr i den anden ende. Især LC3 løftesøjlen kan anvendes til et bredt udvalg af avancerede applikationer – C-arm, behandlingsstole, tandlægestole og udstyr til mammografi og oftalmologi.

Det er nemt at forklare, hvorfor lige netop den serie er blevet så populær. Ud over holdbarheden og de mange funktioner er LC løftesøjlerne nemme at montere med pladsbesparende indbygningsmål, de har forskellige løsninger til kabelstyring og er nemme at integrere med OpenBus™ systemer.

Du kan blive inspireret i videoen herunder.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os