Kontakt os her
Teknologi & trend

Højt bøjningsmoment øger stabiliteten på udstyret

Asymmetriske løft kan udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis udstyret ikke er bygget til at håndtere dem. Den bekymring kan man dog slippe for, hvis man vælger løftesøjler fra LINAK® LC serien. De er designet og konstrueret med ekstra fokus på stabilitet og trinløs drift.

Ved de fleste typer avanceret medicinsk udstyr er stabilitet og høj styrke ufravigelige krav. Hvis belastningen for eksempel lægges på den ene side af et operationsbord, eller vægtbalancen ændres ved brug af røntgenudstyr, skal den løftesøjle, der bærer applikationen, stadig kunne køre glidende og uden påvirkning.

Det kræver høj styrke og ydeevne - og det kræver samtidig et højt bøjningsmoment. LINAK® LC3 løftesøjlerne har begge dele. Det er præcis de egenskaber, der har været i fokus i design- og udviklingsprocessen.

Det betyder justeringsløsninger, der kan klare tunge, asymmetriske løft og stadig sikre en stabil og pålidelig løftefunktion.

LC3 tilbydes i to versioner, der svarer til løftebehovet i forskellige applikationer.

Den 2-delte version har et ekstremt højt dynamisk bøjningsmoment (op til 2.100 Nm), og dermed er den ideel til applikationer med C-arm, hvor vægtbalancen ændres, mens udstyret er i bevægelse.

Den 3-delte version kombinerer høj ydeevne med høj hastighed. Bøjningsmomentet er stadig højt (op til 1.400 Nm i dynamiske løft), og den ekstra høje trykkraft (6.000 N) giver mulighed for at designe markedets mest stabile og pålidelige operationsborde, røntgenborde eller behandlingslejer.

Med LC3 løftesøjlerne opnår du en sikker, stabil og pålidelig drift uanset belastningen.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os